Nuffnang

Wednesday, October 8, 2008

Hari Raya ~ Seakrab Ikatan Kekeluargaan Kami~

Bersalaman dengan mak aku, Mak, ampunkan segala salah silap, selalu tak dengar cakap mak, selalu lawan cakap mak, halalkan makan minum...I love u Mak..

Ayah, adik keni mintak maaf banyak-banyak, halalkan makan minum, mintak ampun coz selalu mintak duit dari ayah...

Haaa..part nie...dosa aku tak ada la banyak sgt pun...tapi bgcik aku nie banyak kacau aku..tue dia suh aku cium tangan dia lama-lama coz dia kata di letak taik hidung dia just now..after snap picture baru dia mengaku...aku and adik aku memang dah biasa terkena kes macam nie ngan bgcik aku nie.

My lovely sister in-law, superb..thanks for duit raya..mintak ampun ya akak, yani pun banyak susahkan akak, dh banyak akak belanja yani, insyaALLAH lepas yani dh dpt keja tetap, mak and akak antara orang pertama akan dapat handbag baru from me. Do pray for me ya.

Haa..nie sorang lagi, ada ja salah silap dia ngan aku..tp aku pun ada gak salah silap ngan adik aku nie..sorry ya Fuad.

1 hari di hari raya.....

Salam Aidilfitri,

A day before 1 Syawal, one of my friend during secondary school pass away coz accident. Arwah Siti Nur Balkis Nordin, alhamdulillah dikebumikan pada malam raya juga. Aku and mak aku, and jiran tetangga bersama2 pada malam tue..the most sadness part is, she already akad nikah last August and the ceremony will be on 22 November. All the preparation almost done.

2 comments:

z@ti said...

Al fatihah buat arwah..

♥MALIN♥ said...

nak tergelak baca ayat2 ang ni yani-org kuantan