Nuffnang

Monday, October 13, 2008

~Weekend in Kulim HighTech Park~



Selama aku pindah umah sewa baru nie, this is my 1st week im staying in Kulim. Ya Allah Ya Rabbi..punyala busan..but zati...u already know whole story...start aku bangun awal-awal pagi, start aku menyapu lantai, kemas umah sket-sket, sampai la aku ke market. punya lah excited nak masak, after market aku ke the store..antara supermarket yg selalu aku kunjungi kat kulim nie, wait the store bukak 10.30...aku pusing-pusing ngan HOnda kebanggaan aku sampai la 10.45...then menapak ke the store dengan muka nak beli barang..then aku buy la groceries, toiletries, food..then balik umah..potong sayur, masak..Alhamdulillah...sedap gak..hehe...
then, about 1.30pm tuan rumah lak...datang...hampeh..amik tv...toek tul, then hidupla aku dlm kebosanan, then naik atas umah..masuk bilik housemate aku, dia dah allow aku amik tv la.. angkut tv turun bawah, mak ai...punya la renik2..nak cocok astro pun x leh..tv lama la katakan..then finally..aku masuk bilik, buka laptop, dengar lagu sedey2, sambil wat Sudoku..nasib baik la aku ada sudoku..leh isi masa kebosanan aku yg tak terhingga nie...sampai la petang...sampai la mlm...sampai la tgh mlm, sampai la Faeiz msg aku..sampai la aku naik gila..sampaila aku pikiq...sampai la aku nangis...sampaila segalanya...


To Zati:
I have not story yet to you. He said he crazy, he said Nope!I love u!
I hate that word. He just know how to mention it, but he didnt know how to express it, to meant it.
ahh...Damnn...

1 comment:

z@ti said...

enough..u deserve to get the right man. same with me.