Nuffnang

Monday, November 24, 2008

~ Kenduri Khatan cousins ~

Salam all,

Last Thursday, it was my interview day with SPA. So many question about IT, then i realized that my knowledge about IT already sket, so i need to sharpen it up. After done interview, then balik kampung makan kenduri, but ayah aku ja yg p makan..tp at last aku terpaksa pi jugak. Aku malas la nak pi coz mak aku ada di Jitra, umah pakcik aku coz ada 2 semut disunatkan a.k.a dikhatankan..haha...after makan kenduri kawen kat kampung, then aku, ayah aku together with semut-semut which is fuad a.k.a adik aku, sham a.k.a kawan adik aku SMAP n irfan a.k.a adik kepada sham..tp di irfan nie selalu kena buli ngan fuad n sham. dua org nie tamau kawan ngan irfan. maybe they thinks he still kanak-kanak kandos...tp aku selalu backup irfan. OTW to Jitra, aku but la susu dutchlady yg 6 tue and finger choc..sedap..aku minum sekotak, rest depa minum. Nampak sgt tahap kedahagaan yang melampau.

Time kenduri, Pakcik aku buat ribut..adakah patut panggilan katanya 350 tp yang datang almost 1000..bising gila mak aku.Iya la..mana x nya.nak cari lauk pauk, nasib baik la pakcik aku nie wat parttime jual ikan and makanan laut, so ada la ikan, ketam so mak, tok, makcik aku la kena masak. After jemputan masing-masing balik umah, mostly sms makcik aku cakap, makanan sedap, puas hati makan even katanya sambal belacan pun sedap. Mana tak sedapnya, kari ikan tok aku yang masak, kari orang veteren mmg sedap sgt. Aku pun suka. Mak aku pun ada gak tlg masak lauk pauk lain.

Oh ya, to sunat boys..Putra Azren and Muhd Haikal, banyak gak duit depa dapat. Sorang almost 700 and the other one almost 800. Best tue. Maing-masing dh aim nak buy ps2. Apa la nak jadi kanak-kanak zaman nie, even umah aku pun ada ps2 tp aku tak ada keingin nak main, tp x tau la, kot2 lepas nie, once aku main, aku akan suka lak, so better x yah la. Lepas nie, ada sorang lagi cousins aku yang belum khatan, kiranya buat masa nie, tue la cucu tok aku yg paling junior. Baru 4 yrs. So lps nie turn Akmal a.k.a Acik pulak. Bestnya...

I think, enough for today. Cont with other posting yaa..

Peace No war!!

No comments: