Nuffnang

Wednesday, January 28, 2009

~ Opening Tag 2009 ~

Filed under:

ditagged by Zati

Nama-nama timangan anda :
-Yani
-Arab
-Adik Keni
-Kakak (adik aku ja yg call aku)

Anda seorang yang :

-Pemanis orangnya..hehe
-suka berkawan
-gelabah gak..kalau aku typo time typing command dlm workstream
-jalan laju gak..
-tak suka tgk iklan hantu coz nanti aku akan teringat-ingat
-suka gelak gila time jumpa kawan2 yg close ngan aku..esp: Jati, Kodoks, ASTECH, SKSE...sapa yg close ja..
-dalam family, aku nie x la sekuat buat lawak mcm bgcik aku. Tapi aku nie funny gak la.
-buat SENGAL haha

Insan Teristimewa ?? Describekan Die Terlalu Istimewa Dimata Anda :

-People that can accept me. Coz aku nie weird gak..sometime..

Lagu kesukaan anda :

-Baby one more time - BS
-All my life - KC and Jojo

Makanan kesukaan anda :

-Sup, sayur..x suka makanan yg pedas. Susah la nak makan..asyik bersulam ngan air pula.

Warna kesukaan anda :

-kuning
-kuning kunyit
-bellack

Tiga benda yang mesti ada dalam beg anda :

-purse(semua ada dlm tue)
-kunci umah n moto..tp aku dh sekalikan
-payung

Kali terakhir masa anda menangis dan kenapa :

-2 bulan lepas kot. Him..bongok tol aku nangis..

Tag 6 rakan anda :

-zati (dia dh buat pun)
-pidik
-none
-unknown
-anyone
-sapo2 ja la..

2 comments:

z@ti said...

ahaha...buat gak ko tag ni..ingat xbuat tadi. yani sengallll!!

Yani said...

mestilah aku buat...dh hang yg tag aku..aku x ramai kenalan di blog la wei...