Nuffnang

Sunday, May 17, 2009

~ Chocolate Brownies ~

Yummmmy....yummmmy.....yummmmy....
Sedapnya. Untung ada colleague expert in making those foods, know how to baked it. Leh la aku merasa muffin yang enak dan cup cake yang lazat, then cream puff yang creammyy, and the latest one brownies yang lazat lagi menyelerakan. Lagi best, last Thurdsay aku balik awal, then on Friday sesampainya aku ke office ada 2 lagi brownies kat meja aku. Next to my pc. Waaalaa...Thanks Wana!!! Superrbbbb Browniesss!!


Next apo lak Wana? Hehehe..
Last week kat office, aku kena bully sket ngan PI (Process Integration Engineer), mentang-mentang la aku nie baru lagi. Thus saja ja nak kenakan aku. Besides dia tau Wana on leave. Then kami sama-sama NetMeeting with our counterpart kat nun jauh di Germany...Do not ask me in details about this product, this is not my responsibility ok. Requesor la yang kena deal with Dr Werner bukan aku. Aku just create as per ur request form ja la. Heeeshh....aku tumbuk gak hidung dia. Ermm...sabaq yani..nie yang membuatkan aku pun nak merantau nun jauh di kota raya nie. Tapi adakah indah bekerja di sana? Zati, pls advice.

Weekend nie, aku duk umah ja...settle all those bill kat TM. Then lepak-lepak ja kat umah. Today Sunday 17th May, Ida dah angkat baju-baju dia. Sedeynya, lepas nie taleh dah nak sembang-sembang ngan ida lagi. Lepas nie aku keseorangan la. FYI, Ida dapat GSTT. Laila pun nak balik Sabah dah. Lepas nie aku bergurindam la sorang-sorang. Hope next housemate leh masuk dengan aku la. Sekepala dengan aku. Bak kata dia, "awak kena face it, kawan datang dan pergi"
Mak aku pun advice aku suh naik tingkat atas, tapi aku rasa malas la. Aku dh suka dengan bilik bawah nie, coz toilet pun luas, even nanti aku still akan diganggu dengan ulat-ulat yang suka menjengah bilik aku yang chumell nie. Hehehe..

Til now ya. AKu nak tengok Astro Ria. "Anak aku artis"
sure ada lawak sengal nie. aku suka lawak sengal. Hooyeeeaayy...sambil makan pizza...kawan laila bagi just now. (^_^)

No comments: