Nuffnang

Monday, May 18, 2009

~ Katak o Katak ~

Morning all,

Pagi nie, aku kuar ja dari umah then terus ke motosikal aku. Then aku buka compartment moto aku, tengok-tengok ada lak sekor katak setia dalam tue. Adei!! Menjerit kecik la aku coz aku terkejut. Mendengar jeritan kecik aku tue, terus katak tue keluar dengan melompat-lompat. Heee...pepagi pun dah di sergah dengan katak kecik tue. Umah aku nie memang banyak katak kat luar umah. Tatau pasal apa, lastime katak masuk dalam umah aku, siap melekat-lekat atas dinding di atas sliding door, atas siling pada malama Velentinoo..Wooo..wooo...Putera Katak menjelma..
Aku rasakan katak tue dah menyegarkan pagi aku pada hari ini. Katak o Katak, jangan la sesekali kau lompat pada aku, or else aku akan spray Ridsect kat kau. Occay!!

Credit to: erinnicbear (Flickr)

When is my Price Charming? Ermm...i keep on waiting and waiting...lalalala...

2 comments:

z@ti said...

oit..aku br nak bace blog hang..haha pasal katak plak..yani mane tau katak tu bg petanda..ko bakal berjumpa ngan putera idaman ko..iaitu..huhuhu...

Yani said...

Amin...amin...amin...
putera idaman aku tue tak faham la zati. ntah la mcm mana. sama ja b4 and after. adei...naik tekanan perasaan dh aku nie.