Nuffnang

Thursday, May 14, 2009

~ Lunch with MDM Team ~

Hallo all,

yesterday..lunch Fritz belanja...apa lagi aku syok la order..aku order Pan Grilled / Dorry Catch of the day with Lobster Sauce and Frosty Lemon Tea. Sedap gak..I dont think that the dorry was catched on that day but very nice. Location, ahaks...Resepi Rahsia bak kata kawan Zati..

Zati, bila kita nak bergaya-gaya lagi mcm kita buat kek KL Central, at least hang dh merasa Chillis...aku gak tgh kempunan nie..adei...bila la agaknya kan..insyaALLAH aku p KL nanti kita bergaya sakan eh..btw, aku x aply lagi cuti untuk june nie. Aku dpt rasakan aku x dpt p majlis yuzi. On that time aku mcm ada agenda SKSE laa...

Myfeeling today, biasa-biasa aja...like norm...ermm...ntah bila segala kekusutan ini akan berakhir. Tolong la faham. Aku dah macam nak naik gila dah nie. Awak lelaki, kenapa awak tak faham? Mumu..plz help me!!! Let he knows my feeling right now...

No comments: