Nuffnang

Saturday, June 27, 2009

~ Nak lagi. Yay!! ~

Finally malam ini pada pukul 8.30pm kami 10 orang semuanya akan pergi menonton Transformers Revenge of the Fallen. Yayy!! Aku, Zai, Shah and Ridzwan sampai kul 8.00pm. Sesampai ja JJ Perda, terus ke surau nak solat. Then waiting Aiman, Hamka, Wan, Azrul, Ezly and Shahril. This group a bit late. Mana Aiman nak amik booking ticket lagi. Shahril berbuka puasa. Tue yang a bit late. Its ok la. Finally dapat gak tengok. Thanks Shah coz bagi aku and Zai tumpang keta hang. Lepas nie nak tumpang lagi.

Comment aku pasal Transformers kali nie..wallla...best giler!! Tadak moment aku nak cakap dalam hati..dah la dah la..tapi dalam hati aku berkata-kata, nak lagi..nak lagi..pls dont stop fighting. Pls keep on fighting. Superb real!!! Aku ada planning for 2nd time lak. Perhaps in KL. I will treat my family during our vacation to KL next week. Hope so..mintak-mintak la Fritz approve cuti aku lagi nie. Yayy!!

Ok all. Aku memang teruja dengan this film. Tapi mata aku nie dah penat. So nanti aku akan continue lagi perasaan aku ini.
Waalaa...Zati pun dah tengok juga siang tadi. Comment pls Cik Zati ya..Kita plan nak tengok sama, tapi apakan daya...mungkin dimana akan datang ya. InsyaALLAH. zZzZZZZzZZZZZzzzzz

No comments: