Nuffnang

Monday, June 29, 2009

~ New Giant Superstore Kulim ~

New opening. Since 26th June. And today I have lots of time to "visit" this new place. Ya. Visit. Only visiting. Walking around for a while then heading to Giant hypermarket. So far ok la. Aku just membeli ayam and sayur-sayuran. Tak semua tempat aku pusing. Dengan aku sorang-sorang baik balik cepat.
Yayy!!! Finally aku berjaya cakap dengan Fritz yang aku nak ambil cuti for 2days. Alhamdulillah he will approve my leaves. 2 days ya Fritz. Thanks Fritz! I love u!! You are the best BOSS!! Hehehe. Time macam nie ja aku puji kan. Tapi kengkawan, Fritz memang baik. Kalau la dia muda, dah lama aku ngorat dia. Yayyy!!!

Today, even aku tak sure aku akan dapat cuti. Tapi aku melakukan tugas seharian dengan penuh bersemangat. Today aku sangat suka kerana semua tugas aku berjalan dengan lancar. Boleh submit release lot from store operation dengan berjayanya. Tambah-tambah lagi aku buat dengan Fritz. Sure dia takut aku salah type operation and lot ID. Hahaha. Sure dia tamau pisang berbuah dua kali. This time should be ok. Aku suka.

Azwana.
Today wana ajak aku and Swee Koon visiting her's new house. Woooww..So impressive. Kitchen cabinet, wallpaper, wet kitchen. Waaa...when is my turn? After this sure SK pula dengan rumah baru. Ermm...bestnya Wana. Lepas nie open house, jangan lupa habaq tau. Kami ramai-ramai serbu rumah wana. Tadi kat rumah wana, OMG, interior designer rumah wana nie, at first sight aku ingat HER tp HIM. Aiyak!!! Macam mana nie? Tapi memang superb la design tue.

YM.
Aku YM dengan Izani just now. She ask me about Kodok's life. Aku pun story sket ja. About current job. Tue ja la. To Kodok's dont worrry ok. Yani tak story morry apo-apo pun.

Yayy..sok p KL. Mummy, Daddy, i'm waiting you here. In Kulim. Can i drive to KL? Sure cannot kan. =(

No comments: