Nuffnang

Monday, July 13, 2009

~ Waiting for Him ~

Assalamualaikum to my beloved reader,

Very the bery gempaks title right. Actually last Saturday, it was a new beginning in my life. I will be a debtor. Perhaps, I will manage to pay my debts. Thousand K. If other peoples can, of course I can. Right. My parent pun support me for this new phase in my life. Its ok. I can do it. InsyaALLAH.

Week41.
Alhamdulillah. Today. Aku bermula dengan baik sekali. Even ada issue from last week, manage to settle it. Hope tak ada orang nak tembak aku lagi la. Cukup la. Cukup la last week. Like a hell. Aku punya tak tahan aku nangis ja depan colleague aku. Azwana. Thanks Wana coz dengar tangisan Yani. That moment yani nangis ja. Nasib baik Fritz tak perasan kot. Bagus. Malu beb!! Apa pun aku dah anti dengan ex-mentor Cik Laila. Ex-housemate aku. BK. Shuuuuut!!!! Tak apa, pengalaman yang aku dapat nie akan aku jadikan kenangan yang terindah selama mana aku bekerja dengan company ini. Thanks. Ramau yang support aku juga. Coz ramai yang kenal BK tue macam mana orangnya. Kalau leh aku tamau kerja dengan dia lagi. Tapi mana boleh macam tue. Aku kena professional. Bukan salah aku hoccay!! Aku dah bagi direction tapi production yang tak baca email aku, hang nak salahkan aku. Stupido BK. Tujuan blog ini di karang adalah untuk tidak memaki orang lain. Tapi aku terpaksa lakukan di sini kerana manusia kejam ini memang tak penah faham bahasa. He want to blame me for everything. Stop is la. I'm sick!!! Alhamdulillah this week so far so good. Doakan hidup aku di company nie berjalan dengan baik. InsyaALLAH.

Menjadi anak durhaka?
Jangan sekali-kali melawan cakap mak ayah. Even mak suka bercakap banyak kali, biasa lah tue. Mak. Mak kan suka mengingatkan kita agar tidak lalai, alpa, jangan sombong, jangan tidak bermasyarakat even though kita sebenarnya tidak berapa gemar begitu. Ya Mak, I'll try my best to be as what you want ya. Cuma take times sikit ok. Sabar ya.


Ayah and adik aku Fuad.


Mymum..peace!!

I love u mum...The best mum..Ohh..Tearrr...


Motif gambar sekadar hiasan sahaja.

No comments: