Nuffnang

Wednesday, August 12, 2009

~ Alhamdulillah. Getting better now. ~

Assalamualaikum all,

Wayooo. Finally demam aku dah baik. But not fully recover yet. Today aku p clinic lagi. With Miss Zai dan En. Kelisa. Kali nie Klinik Azhar dan Rakan-rakan. Doc lak bukan ikan yang muda. Tapi senyumannya memikat. Pls take note ya Cik Lulup. Jangan duk berangan ikan-ikan u kat restoren ja memikat, kat sini pun memikat hoccay! Tadi aku jumpa doc tue, dia cakap demam aku ada sket ja 37.++ degree ja, then lung aku pun ok. Then dia cakap tekak aku ada merah sket and tak bengkak. Alhamdulillah. So far, la nie kalau aku nak telah air liur still sakit tekak. But aku dah makan ubat tadi. Lepas nie get ready nak tidoq la. ZZZZzzzzzzzzZZzzzZ...

Disini aku kepilkan picture ubats aku plus supplement yang aku amik la nie. Paling best aku dapat MC for 3 days. Ohyes!!! Sok aku kena start keja dah. Sok dah Khamis, then Jumaat. Ohyes!! Cuti!Ubat dan supplement aku.

Disini juga aku nak share dengan hangpa semua. Pasal kulat dalam bilik aku. Yes. He's coming finally. Dah lama aku menantikan dia. Ada pun. Tapi tak lama ja dia hidup then mati or layu di tasik madu. Sedey gak aku tak dapat tgk dia membesar dan mati di depan mata aku. Reason why he died so fast: The only one is because aku hentak pintu bilik aku yang amat kuat. Tue ja yang aku nampak. Tengok la ghoopanya kawan-kawan. A day before he dies. (sedeynyaa)Kulat yang tak kesampaian membesar.

Today bilik aku berbau kari. Adoyaiii. Rajin toii la hangpa nie masak. PLs la ya. Lepas nie kalau nak masak sila la on fan tue ya. Or else bilik aku sure bau kari yang hangpa masak. This is soft warning ya. Or else aku mengamuk tahap gaban nanti. Nak??? (Yani pls be good ok)

Besok aku nak p keja dah. Ohyes. Hopefully sok aku dah ok. And still aku akan bawak ubatansking aku ke office. Kalau aku tak larat aku akan p tidoq kat surau la. Hehehe. Ok peepiah!! Nenite. Assalamualaikum. See yaa..Take care all!!

4 comments:

.:Miss Amy:. said...

yani demam dpt kete baru.
hwahwahwa

Yani said...

Aimi mana ada...aishhh!! keta duk kat perlis lg nie..

z@ti said...

gler banyak ubat ko..aku aritu 3 ubat je pun...huhu

Yani said...

Zati ubat aku tue dua clinic plus dengan supplement aku amik everyday. So far aku still batuk. demam dah baik.