Nuffnang

Sunday, August 2, 2009

~ Merlin ~

Hallo ALL,

I'm so excited. Finally I already drive my own car. But...of course there's still lots of BUT which is I'm FAILED in parking. Else I got one compliment from mymum and mydad. Depa cakap aku nie dh confident in driving. Alhamdulillah. Depa yakin juga dengan gaya pemanduan aku yang sengal, sexy, naughty, kelelelele nie. Haha. Keta aku sampai on 1st of Aug 2009 (tarikh keramat nie dalam diary aku) then sesampainya aku di rumah ayah aku bagi aku kunci kereta iteww. Bedeezuuuuppp! Waah. Ini hak aku sekarang. Rasa macam nak nangis lak aku rasa. Actually tue air mata gumbira hoccay! Tapi aku menerima dengan penih getaran di hati ini. Then aku bukak pintu keta and aku duduk di tempat driver. Memang perasaan tue lain. Tak macam aku duduk di seat driver untuk keta ayah aku. Memang lain sangat. Aku bersyukur. Alhamdulillah. Tengok semua tempat. Bonet Enjin. Accessories. GPS. Itu ini. Then masuk dalam umah aku tengok user guide dia. Nice. OK. Aku faham la but not all la. Ada lagi yang aku kena balajar. Then tatkala menunaikah solat Zuhur, aku panjangkan doa aku di atas rahmat-Nya, perkenan-Nya kepada aku. Sesungguhnya tak pernah aku bayangkan aku akan memiliki kereta ini. Siapalah aku untuk mendapat kereta ini. Alhamdulillah. Syukur atas nikmat ini. Aku panjangkan ke sujud syukur. Alhamdulillah.

Ohyes di sini pasti aku sedia berkongsi kasih sayang aku dengan keta aku nie ngan hangpa semua. Sorry aku tak banyak snap, tapi cukup la buat masa ini (aku yakin lepas nie tak ada la banyak sangat). Hehehe. Kini hidup aku dah kena tanggung hutang di akhir bulan. Uwaaaaa..Banyaknya aku kena bayaq..then aku kena kurangkan beli barang-barang yang blink-blink. Sabar Yani. Janji hati ikhlas. OK. Aku ikhlas. Dulu aku dok blok Ikhlas time kat Kelantan. Huhuhu.
MERLIN

Mak aku bagi izin aku bawak keta ke Kulim after raya posa. Means. Aku dapat bersama ngan Merlin after raya la. Tak apa la. Aku still kena belajar banyak lagi. Tak apa la. Aku follow ja cakap mak aku.

Ok all. Aku happy. Hope you guys pun Happy hoccay! Tadi aku tengok 3R. Ada kena mengena dengan aku. Yang penting aku happy. Try ubah focus. Yaa. Focus aku la nie hutang yang menggunung Kinabalu.

2 comments:

♥MALIN♥ said...

heheh... nape x "malin" je... lg best
hahahhahaah~

Yani said...

Aishhh!!!Malina...Merlin laa..suka sangat ngan merlin nie..then dr house toooo..bila lagi malina??