Nuffnang

Saturday, August 8, 2009

~ Tapak tangan kanan gatal ~

Hallo ALL,

Ya. Aku baru saja sampai rumah dari Sunway Carnival. Bersama Cik Zai dan En. Kelisa Cute. Aku dengan seronoknya membeli alat-alat makeup dari bodyshop. Ya. Aku dah register as member since aku telah membuat pembelian sebanyak RM110 dan keatas. Baru last 2 weeks aku dah beli perfume. Amatlah segar, enak, nyaman rasanya, baunya. Aku suka. Aku lebih suka memakainya dari memakai DKNY Delicious Night iteww. (Actually aku sayang nak guna DKNY iteww..sayang beb DikMat beli kat Harrods London tue..bila la aku nak jejak ke sana?). Seronoknya. Aku beranggapan lepas nie aku akan menjadi pembeli, pengguna setia BoyShop la. Tak mahal sangat kot compare to Mac, Bobby Brown. Oh. Cik Zai harapan untuk membeli Mac tidak kesampaian. Tak apa. Gaji aku beriban riban ribasss leh la merasa semua tue.

The Proposal. Hahaha. Aku suka. Lawak. Crazy. Segal. Ada semuanya. Aku suka. Finally she accept his proposal!! Nie yang aku suka. Like what Cik Zai cakap. 3 hari dah suka. Yes. Kenkadang aku suka macam tue gaks. Perasan and berangan nak jadi macam tue pun sokmo gak. Hahaha.

Last night. Aku dapat bungkusan dari Indonesia. Drive thru depan umah aku. Thanks Aimi, Apit. Aku doakan both of you feeling well asap. Then leh ronggeng lagik.

Besok aku balik Perlis. Aku dapat rasakan mak aku sure ajak p Padang Besar, nak bagi aku drive keta kecilku itew. Nanti aku story macam mana eh.

Zati aku say hello kat YM dia tak reply pun. Tengok kingkong pada shoutboxnya.

Ok kengkawan, aku dh gatal-gatal badan nie. Ada kawan aku dulu pun gatal-gatal gaks. Ajak jumpa Doc Aziz tak nak. La nie sure duk nyesal tak jumpa doc hensem tue. Betul tak Cik Aimi.

Goodnight. Aku akan update pict pakaian dari indonesia laterrrr ya dong. Assalamualaikum.

3 comments:

z@ti said...

sori dear..kingkong ke mane..aku pun ke mana(tido) hahaha. weh nak tgk proposal gakla. ramai kate bes ni xleh jd!

L3N said...

oh saya bgitew benci....wayang itew tidak wujud dcni..
i nk carik cd jek nnt...huhuh

cik yunap sapakah kawan anda yg gatai2 itew....saya rasa terbakar!!!
owhh bukan salah saya xnk p doktor tuh dh suma org minat kt doktor tuh...kalo ari tuh kita g jmp doktor sure melepas mkn ikan stim kt selasih....ikan itu bgitu sedapppppp!!!!

Yani said...

Zati:
Hahaha..iya ka wei..penataku hallo2 hang. no response. btw, tgk la the proposal. best.

Cik Lulupiko:
Oh yes. saya begitew setuju. masakan kita tidak dapat mengejar kelisa itew. luckily terserempak kat shell. luckily clinic aziz ramai org. luckily gatal u kurang. THUSSS...kita dapat makan preeee..sekappp stim! so howwt!!