Nuffnang

Tuesday, September 8, 2009

~ Kad Raya dari musuhku plus funny Zati ~

Sepetang di rumah sewa.

Aku sesampainya dari PaRam, then housemate aku nan sorang tue bgtau aku "Kak, ada kad raya". Aku terpinga-pinga. Mana ada aku bagi address Kulim nie kat sesapa kecuali pada Mr. Streamyx ja. Then aku pun lantas mencapai kad tersebut yang dia letak atas tv buruksss itew. Then aku membukanya. Tak susah membukanya kerana sender tak letak gam pun. So mudahnya aku membukanya. Sebukanya. MasyaALLAH. Aku tau la dah lama dia nie admire aku. Tapi jangan la sampai nak hantar-hantar kad raya. Cukup la aku howwt dengan dia nie. Aku nak balik hak aku, tak nak kasi. Then dia suh aku amik benda lain. Emmm..kalau ikutkan hati, nak ja aku memilih yang lain. Tapi aku tiada pilihan. Inilah kad rayanya. Aku pulun gila snap tatkala duk YM ngan Zati and Zai.

Source: Dari aku YaniBest Ini dari depan.

Source: Dari aku YaniBest. Ini dari dalam.


Hehehe. Cik Lulup pastinya ingat kisah percintaan kami iniew. Aku tamau beli tv dan dengan vongoksnya aku telah membayar deposit. Then keesokannya aku decide lak tamau angkat itew tv and i want my money back. But i cannot get my money back then aku kena beli something dari kedai nie. Thus aku memilih tilam 8' yang aku miliki sekarang ini. Memang puas hati sehinggakan aku malas nak bangun dari tiduran yang suci. Inilah kisah Si Dia "Best Point Furniture & Electric Sdn. Bhd"

Misi aku dengan Zati gagal malam ini setelah mandapat jawapan dari Cik Zai. Zati bukan jodoh dak takdir untuk aku kenenkan hang bersama orang sebaik itew. Kita akan jalankan misi seterusnya. Aku duk gelak guling-guling nie. Toek la hang nie Zati. Hang upload pict tue. Aku tembak hang dr KL Tower. Aku mengucap tengok gambaq tue. Gila sengal aku and Yuen. Lagi gila sengal orang yang make-up aku dengan Yuen. Make-up artist is Zati, Kakcik and Yuzi. Aku rasa sapa yang tengok picture tue leh naik gila la. Model yang serupa blackmetal itew plus teknik make-up tahap make-up momoks. Zati. Gentle reminds: Kalau la hang upload picture tue mau siksa hidup aku dengan Yuen. Even mati hidup semula 18 kali pun sengsara lagi. Hehehe
Sekian.

5 comments:

.:Miss Amy:. said...

wahhh..tak dapat pun kad beli wshing machine dr best point

L3N said...

i rasa kan cik yunap...abg bermuka jawa kt bestpoint tuh minat kat anda bab tuh kasik kad raya. cm aimi dia dh tau anda dh berpunya...maka xdek kad raya cm yanis.hahahah tgu nnt dia dtg betandang kot raya nnt...

Yani said...

Cik Aimi:
Hehehe. Maybe pembelian anda exceed kot. I punya tilam tue 250 ja. hehee. tak logic toi my assumption.

Cik Lulupiko:
Ciiishhhh! Tadaknya. dah la mintak duit punt ak bagi. Calender pun tak bagi. payung pun tak bag. bg kad raya watpo? nak suh i tayang kat depan pintu? Tamau la i. hehehe. I nak free giftsss yang super banyak. Cik Lulup, kot2 dia yg minat you kot!

L3N said...

eh...anda silap tuh cik yunap.
i yg minat kt dia...ahahahhahah

oh abg muka jawa...

Yani said...

Cik Lulup:
Hahaha...mung minat dioo? gena nie? dia admire i? hahahha..
i tanak ada conflict between us. This i bg la dia kat you. Hoccay! Tamau gaduh2 ok pasal abe jawo mung itew. Hehehe