Nuffnang

Monday, September 28, 2009

~ Relaxing Moment ~

Hello all,

Alhamdulillah. I'm fully speedy recovery! Ohyess!!
Marii..mari tenangkan hati semula. Problem aku already away from me. I'm so happy now!


Credit to: http://www.fella.com.my/our-products.asp

Aku suka sofa nie. While browsing this web, seorang PI datang for a short discussion. Ohhyess! Kami sangat seronok. Serious discussion among us. Finally decide, can create it. Kalau salah I'll double check with my senior. Sok kita tengok ya macam mana Cik Zai!

Sofa.
Kenapa aku pilih for two seater? Coz I want to be with you only. Gedixxxx giler nie. Aku nak berdua dengan sapa? Actualy nobody. Aku saja ja gedixxbeeebss nie. Aku rasa best sangat duk atas sofa nie, since sofa umah mak aku tak lembut sangat. Beli mahei gila. I think almost 4k, maybe baru lagi, so tak empuk lagi la. Btw, I like the kayu jati and the design. Superrr kellllas pilihan mak aku!

EHS.
Ya. Now, I'm totally awareness of SAFETY! Not SECURITY! Safety comes number ONE then barulah SAFETY. Ingat tue ya kawan-kawan sekalian! I need to be more alert about this issues, needs to read the labels, the signage and everything la. Huuhuhuu. If I don't take this refresher, deeeemmmmnnn!

Sunway Carnival Mall.
Ohyes!! After this i'm going to this mall with Cik Zai and En. Kelisa. Buy a gift for my colleague for her's wedding. Actually wedding dia last Sunday, then tomorrow we will gave her this present from our heart! Hehehe. Congrats SK on your wedding!!! I'm happy for you. Since next week she will fly to States, so kena la aku beli awal-awal. Boss dah amanatkan kat aku.

Ok all,
Aku nak bertambah tenangkan hati yang semakin tenang nie.

Larilah kamu wahai hati yang sedey.
Larilah kamu wahai hati yang berduka.
Larilah kamu wahai perasaan gundah gulana.

Datangkan kamu wahai hati nan indah.
Datanglah kamu wahai hati yang gembira.
Datanglah kamu wahai hati yang aman dan tenang.

Oh hati.
Jadilah kamu yang terbaik untuk semua orang.

Oh hati.
Janganlah kamu berdegil sedemikian.

Untuk semua orang.
Aku sayang kamu.

Waaa...aku sambil waving nie. Ala-ala Princess Diana.(Gediixxxxx tahap ayam!!)

No comments: