Nuffnang

Saturday, October 3, 2009

~ A new single bed, a new cupboard ~

Alhamdulillah. Everything goes smoothly. Yeayy!! Finally I bought this 2 items after berkira-kira! After bersunting-sunting. Tepat kul 2.34pm tadi sampailah ia. Pekerja itew memasangnya dengan hati-hati sekali. Melayang duit ahkah RM530. Oh makk!! nampak gayanya tak jadi la aku nak membeli jam Paris Hilton Auto Watch itew. Hopefully bakal suami aku akan hadiahkan. Yang, You dengar tak I cakap? [Gila gedixx nie. Aku nak tiru ala-ala Mss Aimi and Cik Zai bersuara belalui blogging to their sweetheart..hehe] Cik Lulup, ur sssssswetheart tue gena? Hahaha. Mung jangan perasantan abg PETRONAS tue i punyooo hoccayy!! $$$$$$$$ best tue!!

Ok. Back to my new things. Lalalalalala. Malam nie sure aku tidoq nyenyak!! Walhal before this dengan tilam baru ku itew pun aku selalu terbabas! Super duperr enak ketiduran aku tiap hari! Marrriii. AKu sanggup berkongsi bilik tidur ahkak dengan viewers. Perasantan! Macam ramai ja nak tengok. Aku nie kan going to be ala-ala Paris Hilton. Aku tengah practice talking like Paris. Auuuuuwwww!

Tapi dalam gembira, ada sakitnya. Bongekla drawer bawah nie. Aku tarik nak ketuk-ketuk debu yang ada, tetiba zuuupppp! Kena kaki aku yang sexy iniew! Hehe. Pedih! Di tusuk sembilu!! Ouchh! Lega dah.Sakit wei!

Aku suka mendengar comments Zati, Cil Lulup! Oh yess!! Bestnya aku rasa. Tue la kalau ada rezeki nak ja beli kat IKEA. Tapi aku duk kat Kulim Hi-Tech even title Hi-Tech pun tapi IKEA tadak! Huhuhu.Inilah roopa bilik aku la nie. Cantik bukan? Kalau aku suh Nate Berkus tengok bilik aku nie naik gila dia tanya macam mana aku decorate it. I love you Nate!!Inilah roopa almari baru aku. 5S? Outt!!

Lembap gila aku nak upload picture nie. Kalau still lembap. Aku akan upload time kat opis. Or besok aku p opis upload? Gilaaaa pulun aku nie! Hehe. Besok nak tengok Baby Zafran. Alaa ucuk-ucuk!! Pipi labuh. Aku tengah charging batt camera tue. Sok aku nak snap sesuka hati la. Besok p dengan Hanin, Kak Eimma and Syida. Hopefully Kak Aziyah bawak anak-anak dia sekali. Meriah umah Kak Sob! Hehehe. Besok Kak Sob cakap nak masak Nasi Ayam. Means. Aku makan pree lagi la. Malam nie pun makan preee. Octovia masak spaghetti. Yummy!! 2 kali aku tambah dengan muka aku tidak malu sama sekali. Iya la. Aku separuh gila cuci umah hari nie.

Ok all..jum bermimpi di malam hari! Siang pun aku mimpi gaks kat surau! Hehehe. Kenkadang ja la. Take care all. I love you all. Hehehe. Gila gatai.

4 comments:

z@ti said...

awesome ur new bedroom....i wanna buy wardrobe like yours too!

Yani said...

Zati! Beli la. Nak pindah pikir lain. Tapi aku rasa hang kena pikir byk kali since umah hang mcm tue. Cari umah yg lain la wei or at least ada lift. Mudah. Hehe

.:Miss Amy:. said...

babe..
clap2..impian terlaksana.
last sunday dh almost beli dh almari n drawer kt IKEA. tp terpikir balik ramai2..jadi tak de space nak bubuh. -sigh-.
balik deepavali nak beli.
ahahahha

Yani said...

Hehe.IKEA.Aduhai. bila la leh p sana lg. nak p cuci mata gaks kat sana. Makcik nak beli eh. i nak pesan lampu la. hehe. selamat pulang bekerja naaa