Nuffnang

Friday, October 9, 2009

~ Tak sabar-sabar! ~

Assalamualaikum. Ohyes! Today is Friday means tomorrow is weekeeenderss..Yeeehaaaa. I’m so happy excited but the happier today is I saw Abg Jogging. Oh. Saya begitu sabar menanti kepulangannya dari US. And today I saw him already. Early in this morning while I’m preparing my breakfast. Terasa nak campak ja roti and sudu tue coz I nak lari-lari menatap wajahnya. Tubuh yang solid dan dengan ketinggian yang amat bermakna buat saya. “Oh Abg Jogging, Lepas nie jangan kemana-mana lagi taw! I can’t live happily without you. You are the most important person in my life”. Nehiiii hey Cik Lulup. Ya Cik Lulup. Hidup I di Kulim dah terasa bermakna. Sangattt bermakna ya. Cik Lulup you jangan rasa sangat menyesal sebab tak kejar Abg Jogging I. And you jangan perasantan coz Abg Jogging takkan terpegun, terkesima dengan you coz he already falling in love with me forever! Currently there are so many butterflies up to my head and feeling like birds singing to my ears. Oh. This is LOVE! MY TRULY LOVE.

Siapakah dia Abg Jogging?
Si dia adalah jantung hati Cik Yani and bukan penentang tegarnya yakni Cik Lulup. Si dia Abg Jogging andalah jejaka tampan yang telah memanah hati Cik Yani tatkala pagi hari menunggang Honda The Power of Dreams nya ke opis di suatu pagi and not only just for 1st time but 2 3 4 times. Ohyes! We are dedicated, meant to be together. Si dia Abg Jogging adalah pria makes my heart beating so fast every time I saw him. Oh Abg Jogging jangan la pergi lagi ya.

To all,
I wish you guys and gals happy weekennderrs as for me, I will enjoy my weekenders with HIM. Guest who? Oh you know already that guy in this entry. Lalalalala.

p/s: Cik Zai adakah any agenda kita for this week? Marrriii. Jogging. Nak tak? Since my loves one really obsesses with jogging thus, I will follow him. Lalalala.

Photo credit to: darkenstormyknight Flickr.
I will be mamarazi and will capture while he was jogggg! Pls take note that Abg Jogging not shirtless like this guy but pls be informed that he is more sexy and hot than this guy in picture. His chest, his muscle, his hair. Ohhhh!! Demmmnnnnn sexy! Lalala.

Sabar yani. It’s Friday. Mariii bekerja. I cant start working if I’m not telling you gals about this GOD creature.

2 comments:

L3N said...

AKU DH AGAK..!!!!! U GONNA MAKE SPECIAL ENTRY FOR THIS!!CIK YUNAP U MMG MEMBAKAR JANTUNG SAYA!!!tatkala aku tgh layan blues pepagi bley u kol i utk sumting yg SOOOO MEMBENCIKAN!!!!

ahah...u jgn perasan!!misti dia t'cari2 awek keta putih!ini semua u pny pasal i x sempat nk kejo dia.tehegeh2 g lock pintu...kenapa saya perlu ketempat keja ngn anda hari itu???AAAAARRRGGGHHH saya tertekan i blame u on this!!ari tuh i ajak joging u salu spoilkan last2 joging kat keta g tambah lemak kt kedai mamak.U saja jek cik yunap i mencik,dolu2 u x perasan lak abg jog tuh.Bila dh tgk mata i bersinar2 baru tetiba u nk lak kat abg jog ek???!!ahahah namapak sgt sblm nih u bermalu-maluan utk admit that he's soo HAWTT!!!

ARRGGHHH TIDAK!!!!!anda tunggu di sana cik yunap i akn kembali utk menagih kembali cinta i dr abg jog!!!

P/s: gambo tuh sebijik la pandai u carik.Ntah2 kalo dia shirtless misti lagi sbijik.EErrrkk geli...

Ok ini komen saya plg pjg atas rasa ketidakpuasan dan pemberitahuan kebenaran!!yeay

Yani said...

Huuuuuaaaaa hwaaaaaaaaaaa hweeeeeeeee hweeehhhhhhhh.

Ini adalah ketawa gelaksking maut untuk mung! Oh y! Abg Jog! mung jgn nak gedixx menagih kasihya. Only for me hoccaay!!! Cik lulup, i sengaja nak bg lmbt lock pintu coz before that i dah main mata ngan abg jog! And abg jog ada advice i jalan kalut tatkala lock pintu umah. see..i he always concering bout me. Hehehe. Hello! Abg Jogging memang howwtt...so hawwwttttt!! I suka naik keta ngan you, then you have to hear my whole story bout abg jog that why la mung regret that day. Lalala. What a great world for me. Worst world for you. Lalalala.

Pasal jogging tatkala lagi. Helllo dear..Morning! I pepagi dah berkebun sayur. Thats why la sayur i tak menjadi, ada satu hari tue, abg jogging start nak ngurat i, time tue i tengah letak baja kat pokok, no wonder la i terlebeh letak coz asyik duk main mata ngan abg jogging. I;m sorry cik lulup, cik ido. Sayur kita hancuss atas percintaan kami yang ikhlas iniewww. We are flirting each day! Thats why la i suka berkebun. And mulai besok, I akan mulakan kembali aktivitis itew since I boleh main mata, flirting again with him. Pasal picture. Selaku teman instimewa dia, i wont display his picture over here. Nanti ada yang meletoppp-letopp dia TAWAU nuuuunnn. Thats why la i'm so happy last 2 days. Remember I ada nyanyi-nyanyi kat mung dalam YM kita, tue la petandanya. Oh abg Jogggggging. I lap you with all my heart. Mung dah terlepas abg jogging. Jangan sedey tauu..

btw, BK baru ja lalu kat tmpt i. Nak suh dia baca comment you tak? Hehehe. Blame BK ok. Lalalala.

HATIKU BERBUNGA RIANG!