Nuffnang

Thursday, November 19, 2009

~ Chairs ~

Hello ALL,,

Just received this email from my colleague. Nice to share with you guys. Each chairs have own story kan. From kids to not too sexy anymore. Let's take a look ya! Enjoyy yayayay!!Today ada OPC AMH[All Hands Meeting] and ada la so many presentation from big boss OPC and our director and managers. The sadness part is, this is last OPC AHM's meeting with Si Dia Bersuara Lembut. After this, new manager will take over our team. Soooo soo sadd! OHhh nooone. We gonna miss you Fritz! Tak lupa aku suuh Jida snap while he presented out topic. Hope berjaya la![Nanti aku try mintak kat Jida]. Well after that ada birthday celebration ada Secret Recipe's cake then apa lagi. Aku hentam sehabis mungkin! Banyak gila aku makan. half Slice fibre, 1.5 slice choc cheese cake.[Aku main mentioned ja since aku tatau nama cake tue but from Resipe Rahsia la]. Then tak lupa aku p berterima kasih pada Big Boss OPC Kulim. Thanks for lovely food![actually those foods order kat cafe atas juga. But this time very nicee! Sedap dari biasa. Trust me. Aku suka sangat. Mix vegi dia. aku suka!!] Then Big Boss OPC Kulim reply. Most welcome. Then dia duk depan cake tue. Aku nak amik, then aku dengan sopannya berkata-kata "Can I have one?" he replied "Sure, this is for you too." [Then dia berpaling kat screen which is ada birthday list. Nama aku ada la for September punya. yeayyy!!! Gumbiranya aku]. OTW back..apa lagi. Gossipsssking la dengan MDM's girl. Suddenly..its recall back la yang Big Boss OPC Kulim personally datang wish Birthday aku. Ohyeayyyyy. Aku terasa dihargai. Sonokkknya!![Chehhh gila berangan minah nie. Tapi betoi woooooo]Tengok aku tengah pulun amik cake dengan Wana kat hujung tue. Hehee.
Petang nie ada lagi AHM tapi this one for I*KM Kulim la. Perhaps it will be a good news la. Ada ka tak? Ada ka tak? Ada ka tak? Berapa bulan? Berapa bulan? Hehehe. Mungkin ada yang memahaminya!

Oh ya. Yesterday aku balik dengan Aiman. Thanks Aiman sudi tumpangkan aku. Aiman tunjuk aku rumah IKAN Neo! Waa wee. Selang sebuah dari rumah Aiman ja. Lepas nie mudah la aku nak pasang pukat sebab dah tau rumahnya. Buat-buat moto aku rosak depan rumah dia ka. Buat-buat minyak habis depan rumah dia ka [Sangatlah lawak dan sengal nakbuat beginiew]. Hehehe. [Apahal banyak bold nama Aiman dari IKAN Neo nie?]

Well, today after working hour I will heading to Perlis with Kak Pah. Yeay!! Tomorrow Suria's wedding. Yuhuuu!! Kurang lagi laa bachelorette yang sexy and hot seperti kami iniew!! Take care all. Have a veeeey veeerryyy nice weekend! Ketemu kembali next week ya!! Assalamualaikum. Balik nanti aku akan update pasal wedding Suria!

With Love,
Yani a.k.a Fish Hunter

1 comment:

.:Miss Amy:. said...

babe, AHM kata ade bonus ke ini tahun?