Nuffnang

Sunday, November 15, 2009

~ Ding Dong Ding Dong ~


Happy Weekenderrs ALL!!!

As usual, my weekenderrs fully with housekeeping activities. ONLY YANI clean up this house everyweek others choose to enjoy themselves [ Nampak sangat aku tak ikhlas kan]. This is not GOOD Yani! Ok Ok Ok! I'm trying to be more sincere ya. Luckily Yani, I'm so damn fully kind coz I'm everyhting. [ Apa aku merepek nie? ]. Emmm..Nothing much happen this weekend. Tiring of tidy up this huuuuge house then watching my fav cartoon Sinchan and Doremon. At least it can reduce my dull boring day. Yeayy!!

Last Friday night, Me, Cik Zai, Aiman, Faizal, Shah, Firdaus and Azrul..we went to SPJ to visit Cik Aimi. Cian dia. Nak cakap pun susah jg. Ok Cik Aimi, balik Klang duk bebaik ok. Jangan risau pasal Apit. Ada orang menjaganya [Tetiba ada bercabang-cabang tanduk syaitoooon kat kepala aku nie]. After that p having our dinner kat Restoran 69. Aku pekena nasi goreng 69 dia. Maybe later Cik Zai will upload in her's blog. Cik Zai pla upload ya!!!

Ermmm...Today is Sunday!! Tak ada apa-apa yang special pun berlaku hari nie. Cuma aku memcuti kain burukssking ja. Munchy!! Ntah bila masa lak leh naik katil aku. Hiiishh!! Dia nie tatau ka kau nie bukan suka ngan dia. Nak juga masuk kamar aku yang sedia bersih nie. Hadoii!!!

Lately aku perasan rambut aku makin luruh, kenapa eh? Ada sesapa tau tak macam mana nak kurangkan rambut luruh? Aku risau dh nie. Tak pasal-pasal aku kena p Yunnam Hair Cair nanti. Haaaa tue kat TV ada iklan Shampooo! Seakan rawatan stim! Hahaha. I have to do something la with my hairs! Ahdaoiiii!!

MEH meh...aku nak share picture last few weeks time kat rumah aku ada even. I'm named it RPA'Day!! Yeayy!!Ikan kesayangan hamba! Golden Parrot!!

Si Gadis Ayu 2009
Si Gadis Ayu 2009
Si Gadis Ayu 2009
Si Gadis Ayu 2009
Si Gadis Ayu 2009
Si Gadis Ayu 2009
Si Gadis Ayu 2009
Si Gadis Ayu 2009
Si Gadis Ayu 2009
Si Gadis Ayu 2009
Si Gadis Ayu 2009
Si Gadis Ayu 2009
Si Gadis Ayu 2009
Si Gadis Ayu 2009
Si Gadis Ayu 2009
Si Gadis Ayu 2009
Si Gadis Ayu 2009
Si Gadis Ayu 2009Si Gadis Ayu 2009. [Apa motip aku naikkan sket baju aku tue? Sebenarnya aku tak perasan sebab ada handphone Norkia dalam poket aku itew. HARAP tiada yang salah sangka. Bukan niat aku nak menyeksi-nyeksa tao. Hehehe. Peace No war!! ]

Jom! Aku nak continue tengok NONA. Time tengok orang kawen.. yeeehaa!!

No comments: