Nuffnang

Monday, November 16, 2009

~ Last Day with Seigi ~

Hello ALL,

Happy Monday to all of you..let's working together.

To Seigi,
You will be missed and remember forever. Waaa..macam close gila aku dengan dia..kakakaka...Seigi nie la aku nak kenenkan dengan Si Dia Bersuara Lembut. Tapi dia nie masam a bit older than Fritz. Tapi tak apa. Janji hati baik! Both baik sangat.

MDM's girl's with SeigiProduction Planning's girl with Seigi
Just now i'm going to HR to buy movie ticket for 4=RM20. Untung kan? Then aku p register untuk Full Blood Test and the bad thing is, I can't claim for my subsidy because my name not in the list. HR tak update lagi. UwAAA...I have to use my own money. In positive way, maybe it will reduce my tax for nextyear. Yeayy!!

Ok. Jom mulakan kerja!! Aku tak buat apa-apa keja lagi since kul 9am td. Aku makan angin ja sepanjang pagi nie! Sleeepy!! Let's brush it!!

4 comments:

z@ti said...

dia balik german blk ke seigi ni?

Yani said...

Iya...balik Villach. Baik wei...nampak tak dia punya rantai tue..dia punya pedant tue kan...ada pict kecik mak dia and ada cross. She take off her chain and show us. Mak dia cantik. Young and beauty. Tapi dia dah balik dah..hehe..i wish could meet her again coz dia bawak banyak choc eheh..

.:Miss Amy:. said...

AUNTY!! belikan tiket i juga!!

Yani said...

Oh Makcik....tiket dh habeh...lalalala..hehehe...u guys besh la...get 8 tickets...me..only 4..nak tgk dengan teman la. hahaha