Nuffnang

Friday, November 6, 2009

~ Poppp Poopp pooooopp ~

Assalamualaikum ALL,

OHyess!! Today is Friday already and tomorrow me and da famili will heading to Ipoh. Ziarah my dad's bestren since kat Perlis lagi which name Kak Norisah. She and parents will perform Hajj this year. Aku pun rasa seronok dengan ini. Tahun nie ada la 2 3 sedara aku kat Kedah pi Mekah tapi aku tak pula p ziarah depa, tak apa la. Mak ayah aku p dah cukup la. Tapi for Kak Norishah nie, aku sangat baik juga dengan dia since she really close to my mum sejak dia duk berek Balai Polis Simpang Empat, Perlis. Waaaa weee. Details lak aku cakap kat sini. Dia nie sungguh baik dan masih single. Kepada sekalian lelaki yang budiman out there, she is the right person to be ur wife. Kepada lelaki budiman yang masih muda, akulah gadis pilihan kamu! Iya. Akuu dan aku dan aku!! Hehehe. (Hegeh dah nie Yani).

Pagi tadi sebening Subuh menerima calling from mere Mama tanya dah bangun ka belum. Hahaha. Satt!! Baru bangun dan mak aku dah tembak bermacam-macam. Hujan dak? Oh Mak, adikena baru nak buka mata and telingan nak dengar tue semua. Aku jawab. Tak hujan. Mak aku tanya. Dah sembahyang Subuh? Aku jawab. Dak lagi. Then mak aku cakap la pasal plan besok and mak ayah aku akan datang amik aku di Kulim. Ohyeeesss!! Tidak la perlu pengabdikan hidup weekenderss aku di KULIM iniew. Yeayy!! Perhaps dapat meet bgcik and akak skali. Ada rezeki nak poww depa la. Aku kepingin Jam!! Tolong!! Sapa nak hadiahkan pada aku? Pls pls pls...i need it. Jam aku la nie RM8.90 ja. Made in Mydin Penang!

Lunch aku hari nie sangat sedap lagi. Semalam pun sedap. Today aku pekena Gulai Bawal, Tokua separuh dan Sayur benda with limau suam. Makan kat Hidden dengan Kak Sobah. Aku nak balik baru la IMMO sampai. Semua macam muka hairan aku dh nak balik. Iya la. Aku kuaq 11.30am la. Aku nak dapatkan lauk-lauk yang masih belum di pilih or di reject oleh sesiapa. So sebab tue la kami suka makan awaiii!! Memang sedap. Kedai tue aku leh describe sebagai Masakan Dari Rumah yang telah di komersialkan kepada Kedai Makan. Faham tak weeii?? Faham la. Means. Jurumasak dia masak macam betoi-betoi kat rumah. Kak Sobah 1st time makan, dia dah suka. Aku pun suka plus harga yang murah!! Itu paling penting. Sedap dan Murah. Bersih? Ohh. Aku leh bagi 5 out of 10 la. Tapi ok la. Tak ada la aku jumpa apa-apa hidupan dalam lauk, nasi aku melainkan hidupan yang aku nak makan la.

Today HUJAN lagi. Alhamdulillah. Aku gagahi juga naik moto Honda aku itew. Aku agak basah and aku seperti biasa. Tegarr! Tamau pakai baju hujan! Apa keeellllass pakai baju hujan. Aku kan OTAI! Mana layan beb!!!! Biar aku kebasanan tapi aku bertambah sexy la nanti. Ishh. (Gila betoi nak secy ja keja aku nie). Tak tak. Aku pakai sweater then kurang la WET aku!

Tup!Tup!Tup!
Phone aku berdering. Zati nak berlakon macam biasa tapi kantoi juga. Dapat cakap sat ja, then batt aku flat. Sokmo macam nie. Lantak la! BUKAN sesapa nak calla ku pun. Aku rasakan aku perlu Ayah Gula yang manis la. Untuk belikan jam padaku. Hahahaha. Gila kejiii!!! Tidak. Aku maish waras! Aku masih mampu untuk membeli tapi aku kena la TABAH. Setabah Honda bersama aku. Dah lama aku tak cuci moto aku. Alhamdulillah air hujan banyak membantu aku. yeayy!! I;m proud being a riders. Malam nie aku nak mencari IKAN. Kat mana? Dalam angan-angan aku.

Muhchy! Munchy! Munchy!!!
Pandang aku dengan muka sexy. Gilo apo. Hello!! Aku nie kakak hang la. Takkan ada perasaan nak apa-apakan aku?! Jangan KAKAK masih suci! Seriyes, Munchy pandang aku dengan harapan aku leh kiss dia. Sorry beb!!!! Aku tau la minggu nie minggu hang mengawan tapi jangan nak terpa kat aku ok! Aku hawinnnn hang nanti! Tak pasal gigi hang patah 5 nanti. NAK? Try la kalau berani!! Fifi cakap nak bawak dia p jumpa couple sehari dua nie. Tapi ntah la bila. Sian dia terseksa zahir batin. Emosi juga sebab etrkurung. Hahaha. Sebab tue kalau aku balik ja, laju ja nak ke pintu, nak lari kuaq. Ada skali tue dia kuaq sendiri, then aku la kena jemput dia masuk dalam rumah balik. Tapi mudah ja nak suih dia masuk rumah since dia ada tragedi hitam. Hahaha. Dia kena ligan dengan kucing kampung!! Kakakaakaka. (Kenapa aku seronok?)Tak sabarnya nak balik awai. Aku harap tadak la any issue. Aku nak pulang!!! Kalau jadi p Sunway Carnival dengan Cik Zai. Else aku nak online sampai pagi. Mariii. Sapa nak YM dengan aku Si Gadis Suci 2009. Auuuwwww...Auuuww..Aaauuuuww

Take care all and have a good weekend! Besok aku tamau pakai baju kurung. Sure mak aku takkan paksa and perhaps tomorow ayah will allow me to drive from Kulim-Ipoh. Auto cruise bebbb!!! Enjoyee ur weekend all....
Assalamualaikum...Ppppapaoppaapap..

Credit photo to: Azalia Suhaimi [Flickr]
Credit photo to: Octovia (Facebook)

No comments: