Nuffnang

Tuesday, December 1, 2009

~ December 2009 ~

Assalamualaikum ALL,

Waaaa weeee...today already 1st December 2009. Time running so fast and this young lady like me, still moving like snails. Hakhakhak!! Yaniii!!! Miss Tawau!! Meh la sini..nak ronggeng!!!

Baju aku bau masakan since aku makan dekat dengan tempat orang masak. Hadaoii!! Tapi better bau masakan compared to bau asap rokok. Rosak jantung aku!!! Hari nie aku sangat biasa-biasa sahaja. Wake up at 5.50am solat and tidoq. Tue pun sebab aku terdengaq azan dari lappy aku. Aku ngantuks sampai lupa nak turn off lappy. Then aku tetidoq and wake up at 7.48am. Gt ready to office and reach office at 8.31am. Lalalalaala..Sonokknya!!

Today Hanin ajak aku join swimming class! Aku mau join this Jan2010. Cik LULUP..lepas nie i super duper hebacckkk buat kuak lentang, kupung-kupung dari mung! Mung akan tengok i swimming macam duyung lepas nie!! Yeeehaaa!!!

Gaji lagi 30 hari baru dapat. Nak sopink swimming suit! Muslimat punya taoo!!
Jum tengok 2012 malam nie!!! Yeeehaa!!!

Photo credit to: Shug1 [Flickr]

5 comments:

z@ti said...

u better watch 2012...superb! :)

Yani said...

Yeaah Zati!
Tonight!!Yuhuuu!!

.:Miss Amy:. said...

kat bandung ada swimsuit muslimah. quite cheap sbb aritu belikan my sis. nk join gk swimming!!!
kt ne?

L3N said...

Saya sungguh bertenang disini...blom ada chance nk tunjuk belang kat mung...
nk wat kuak lentang,rama-rama,pari-pari suma xleh kalu stakat kat kolam air panas ari tuh...kang suma org tergoda
i dh lama x berenang2 ke tepian jadik skill smakin lemah...cewahhh alesang

Yani said...

Hahahahahaa...

cik Aimi! looorr...i lupong nak pesan la hari tue...my sis dah ada tp beli kat sini ja...yani nak beli la..budget 150 and below. kalau beli bikini...mau x dak org berenang dlm pool tue, i sorang ja berenang...

cik luluipiko! mung jangan nak bg alasan. i ngan mung meme berbeza..i lagi hebaackkk dr mung..i mampu selam sejam!!hakahakahak