Nuffnang

Thursday, December 24, 2009

~ He made a good choice kan kekawan.. ~

Alhamdulillah last Saturday one of our IMMO man already married. Happy for him, for his wife too. Shah. Sa-department ngan aku cuma dia nie IE Engineeear la. The best thing is reramai juga colleagues from IF*M yang hadir plus our IMMO's member willing to come over to Aloq Staq. Seronoknya! More interesting, I drive my Merlin! Yueehuee! Sonoknya. At 1st place plan nak sasama dengan En. Kelisa Cik Zai, tapi aku gerak depan sket. Expert driver, easily catch up me la. Tup2 Cik Zai memotong aku! Waaa weee. Dalam keta aku menjerit-jerit "Zai, jangan la speeding! Jenuh aku nak ligan". Cik Zai pemanduan anda begitu berhemah sama skali. Remember Abg Caldina? Hahahaa.. Si Lengan sebar di sebelahnya? HAHAHAA. LIKE IN THE HELLL!!! Time kami nak balik ke Perlis last Friday! Gillllssss...Yang accident tue 2 biji lori, jaaaammmmm gilaaa! Before exit SP dah jaaam!!! Lepas gurun pun jaaaaaaam lagi. Separuh gilaaaa kami dalam kereta! Tapi Abg Caldina banyak menghiburkan hari kami berdua. Trimasss Abg Caldina! Sapo sebelah mung?? Lagi meriah, molek kalo sebelah mung tadak sesapa. Thus I can start dreaming. I;m next to you. Yeayy!![ Apa kes aku caca-merba story aku nie? ]
Kualiti gambar tak ok. Maafyerr!

Sepanjang Kenduri Shah,
Kami sampai rumah kenduri pun around 2 then lapaq. Makan dulu. Waaa ada kumpulan nasyid. Bagus! Bagus! [Time kat opis Shah ada cakap yang di nak nyanyi time tue. Deyy!! Hang nak jadi ala-ala Dato’ Siti ka?]. Then makan and begambar sakan. Here is some pictures. Let’s see it!Before took off to Astar. Waiting green light ja from Cik Zai.Zati Si Gadis Manis.Us in Merlin.The Brides - Shah and Nabila. Us + Brides. IMMO's man + Brides. Nasyid Band. The brides.Makan timee! Yummy!! After having the goods meal. Tapi aku tak makan habeh!Zati, The Brides and ME.Zati, ME, Fiza and Fairuz.[Pls be informed that only Fiza ja sudah dipunyai]. ME + Daphane.ME + Aimi [Bride to be]. ALL Ladiess. Behind the kipas pengantin.

After that, heading ke kampung pula. Cousin ayah aku lak kawen. Mind you, he only 21yrs old. Gillssss kawen. Wife dia chumel. Lawa la. Gena la leh dpt sechumil, secantik gitu? Adakah sebab teknik make-up? Well aku tak sabaq nak tengok skali lagi dia without make-up. Yeayy! I didn't snap any brides picture sebab aku duk teruja dengan Tierack yang Long Zamnah aku bawak. Yuehueew! Sonoknya. Only get 4 instead of 5 yg aku order. The price onle RM151.00 sahaja. Meh tengok picture mak aku dengan adik ipar and cousins side ayah aku and side mak aku.4our cousins.

Lepas kenduri nie kami ke Kuala Sanglang pula. Ada kenduri lagi. Tapi dah lewat petang kami kesana. Zati! Remember pasal makcik yang tengok gelang emas Makcik aku tue then dia nak compare dengan gelang emas mak aku lak? Hahahaha. Lawakk la. Malamnya semua tired! Coz besok pepaginya seawal 5am mak aku dh kerah bangun tidoq sebab we all nak catch bus at 7.30 am. Ayah aku keja so kena hantar kami awal ke Shahab Perdana, Aloq Staq.

Kenduri Kawen Sue.
Hari Ahad. Thanks to Fiza sebab sudi follow. Here some picture. Sila jangan tengok potongan badan aku. Agak pelik ya di situ. Nampak macam aku tadak potongan berat badan walhal aku nie sexy lagi hot!

Fuuuh!!! Penat weii!!!!! It's all about my last weekenderrss! Fun, terrible in the buss!, Happy!!

3 comments:

.:Miss Amy:. said...

wow weee..
i suke..
i suke..
aimi brides 2 be.
ahahahha

L3N said...

Antara suma part dlm citer mung nih cik yunap satu jek yg saya nk komeng.

Awat gambo yg last tuh?

ngahahhah...xyah la nk cover2.Terima la kenyataan itew seadanya.Sexy dan hot ye???Sudah terbukti ketidaksahihannya....ngaaaaaaa

Yani said...

Cik Aimi@!
Yuehuee...kamu bakal pengantin kan..sonoknyaa..waa today sy ke KLCC gila gabak orang...i dapat membeli estiloder tue. yuehueww...

Cik Lulup@!
Mung...tieknik amik piture yg salah tue even orang yg snap tue pro-protographer. hahahaha. i nie hot and sexy depan abg-abg hensem ja. yuehuee...[apakah statement nie?] Meh la jpoli joli ke KL. Habehkan duyit mung@