Nuffnang

Sunday, December 13, 2009

~ Here I go.. ~

Assalamualaikum,,

Now is 4.36pm. Pheeewww!! Penatnya aku seharian di Kulim hari nie. Settle those bills and heading to Kulim Landmark. Aim aku Level2 ja. BIG CINEMAS KULIM. Boleh la. Ada 6 theaters maybe. Twilight New Moon Saga! Aku dah lama nantikan nak nengok. Cik Lulup tadak! Zati jauh! Else aku ada peneman nak nengok. 2012 pun luckily Hanin nak nengok, aku numpang bontoto aku nie. Since kemarin lagi aku dah nekad nak tengok hari nie since kemarin tak sempat nak tengok ngan Cik Ido coz dia kena balik dah. Time kami ronggeng tue pun dah 4 lebeh. Perhaps nextime aku leh gather2 lagi ngan ex-housemates aku. Waaa...diam-tak-diam aku dah ada 4 orang ex-housemates. Waa..SEATAHUN 4 ORANG. Means evert IF*M quarter aku ada sorang housemate. HAHAHA.

Twilight New Moon.Bagi aku jalan cerita dia BEST. Cerita kisah pasal love love, hati hati nie memang aku suka. Sapa nak cakap slow ka apa ka. But who cares! Edward tak banyak sangat scene dia. Compare with Jacob. Edward 49% and Jacob 51%. Whatever it is aku suka Edward sesangat. Nak ja aku jadi Bella! Aku rasa macam nak beli buku dia ja pula. Kak Ani [Akak kepada Akak ipar aku follow this novel]. Kak Ani cakap, in film, jalan cerita dia bestkan dari novel yang tak berapa best. Bagi aku ada la some parts yang aku harapkan lebeh romantic for me it's already cool as it is. Part Jacob and Bella lak. Si Jacob sukakan Bella akan tatapi Bella older than him 2yrs rasanya. Edward! Yummy! I like his hair style. Rasa cam nak suh Fuad[Adik aku] bentukan rambut aku gitu lak after aku potong rambut aku nie. Time Voulturi tue. Aku ingat Edward dah nak mati. Muka dia ada retak-retak sket dah time kena hampap, hentak. But there is the power! Dia pulun nak selamatkan Bella!!! 5 ekor wolf pun leh tahan juga! Errmmm..bagi aku 5stars la. Lantak laaaa!!!! Ending nya..

"Marry me, Bella!"
and Bella not yet answered it Yani sedia menjawab "Yes! Yes! Yes Edward.". Next is Twilight Eclipse lak. Bila la nak kuaq nie? Keadaan aku semasa menonton this film sangatlah gembira. Finally i can watch it. Alhamdulillah.

Besok dah nak keja. Aku nak tidoq petang sat. Nak menikmati saat-saat terakhir weekend aku nie. Cant wait for next week. Yueehueeww!! Sat ja dah habeh weekend nie. Sat ja dah nak masuk 2010. Segalanya sat saja kan. Masa makin pantas bergerak, aku yang masih merangkak satu demi satu saat. Alpanya aku...

Credit picture to: One Source Talent Com [Flickr]
KozyKitten68 [Flickr]

No comments: