Nuffnang

Wednesday, January 13, 2010

~ Happy Birthday Kodok's Yuen and Belated Birthday to Kodok's Yuzi ~

Assalamuaalaikum ALL,

Dear Kodok's Yuen,

Happy Birthday my dear Kodok's oh Kodoks. Actually aku dah wish time 11Jan kan, tapi silap daa..Hahahaa. Yuena Vuena Vista, Aku doakan ko berbahagia selamanya, jangan suka main-main lagi tau dengan Kodoks. Kodoks tak suka gitew. Oh ya! Dah age 27 nie apa azamnya? Apa matlamat pula lepas nie? Hahaha. Picture nie kat salah sebuah kedai nasi kandaq yang femes kat UUM. Yuena vista suka minum Air Asam Boeyyy kat situ.
Happy Birthday Yuen a.k.a Siti Irna Mustajap!

To Kodok's Yuzi,

Happy Belated Birthday Yuzi Noryulaiha Yusoff. Maafkan saya because there's no entry for your birthday on that day. Kepada kamu juga yang mengajak saya karok sampai terlena. Hopefully bolehj menjadi kenyataan la ajakan kamu itew..Lalalala. Soklan yang sama dengan Kodok's Yuena, apa misi,visi kamu untuk tahun ini selain kamu akan menikahi seseorang itew? Semoga kamu juga berbahagia di samping tunangan sampai hari bahagia kamu berdua. InsyaALLAH.

Boss aku lalu belakang nie. Cant write too much here.


Kita ketemu 6Feb 2010 ya! Yueeehueeewww!!!!

8 comments:

fakhril said...

cun gak member2 hg ni yani...

Yani said...

Hishhh!!!
Aku tak larat nak habaq dah la..aku hanya berkawan nagn orang-orang yang cun saja...MACAM AKU!!!

Ada paham BOTMAN?

fakhril said...

kim slm la kt member hg tu weih... hohohoo

Yani said...

Dua-dua tunangan orang laa..hahahahaha...[padan muka hang]

fakhril said...

adoi... melepas lagik.... yg tutup mulut pakai duit pun sama ek??

Yani said...

Dua2 sama...hisshh!! toksah duk gatai...aku ketuk jg kepala hang!

fakhril said...

boh la gamba hana lak yani...

Yani said...

Hahaha...nanti aku letak okeng...weii...gila gatai hangpa kat sini naa....dah dah..syuuuuhhh syuuuh!!