Nuffnang

Friday, February 5, 2010

~ N9 Darul Khusus ~

Assalamualaikum,,

Yeayyy!!! Malam nie aku akan naik bussss ke Seremban. Aku tengah kuat berdoa, moga-moga Aimi-Apit cepat balik ke Kulim untuk hantar aku ke bus station. Tapi aku da dua backup. 1. Aiman 2. Kak Jijah ehh silap silap Fiza. Lunchmate aku juga. Perasaan nak ke Seremban kali nie seronok sebab nak jumpa semua Kodok's. Yaaa. Aku nan sorang diri nun di utara nan permai nie, kenalah ke kotaraya since Kodok's clan ada 3 orang di sana. Tak mengapa. Aku doakan perjalanan aku malam nie berjalan dengan baik sekali. Perut lapau. Aku hanya makan buah limau mandarin ja 3 biji nie. JANGAN lah aku sakit perut dalam bussh nanti. Susah aku nanti. Tak nak aku berak dalam bussh. Sian semua orang dalam bussh tue nanti. Persiapan pakaian aku dah siapkan dari malam tadi lagi. See...I'm so excited to meet them! We already arrange some activities while staying in PD. Ada perkara cemar duli akaan aku lakukan. Ohhhhhhhhhh noooooooooooneee!!! Tapi demi Kodok's, aku sanggup juga. Nak BBQ! Sorry INSEPians. Aku tak dapat join BBQ hangpa, tapi tak rugi juga coz aku ada BBQ juga dengan Kodok's. Yeaayy! Rasanya semua peralatan memancing eh tak tak pakaian, swimming suit semua aku dah bawak. Gilaa pulun nak swimming. Aku lah ikan duyong yg pretty nanti di PD. Hahahaha. Mission kali nie tak ada IKAN nak ketemu. Sedey bukan. MANA ikan!!! GPS aku dah penah nak search IKAN! oh IKAN! AKu dah tak larat nak update GPS aku nie. Ikan tidak juga ketemui. Sedey bukan!!

psssstt: Ikan untuk di makan hoccay!! Jangan salah sangka, buruk padahnya.

Keadaan di rumah seperti biasa. Tidak terkawal oleh akal aku. Ada bau IKAN! Cik Lulup. Ikan rebus itew di letak di tepi fridge. Can you imagine, very near to my room! Gilerrr. Aku balik keja tadi ada tulang-tulang ikan. Adoii. Sinki bau ikan. hampehhh yaa. Nasib baik aku tak ada di rumah weekenderrs nie. Alhamdulillah. Lucky me! Dah-dah. Jangan cakap lagi. Tak baik. Oh ya.Hari nie hari Jumaat.

Balik dari office tadi aku p klinik Ehsan. Doc tak hensem. Doc lelaki abg gelap. Tiiidaaaaakkk! Gila banyak failure system pada badan aku. Doc cakap machine pun kena service, we as human also needs to service our body. Hadoii. Dia nak cakap aku tak jaga kesihatan la tue. Tidaaak! Aku jadi begini sebab aku...arrrgghh...aku.......aku.....arrggggggggggghhh...gilongggggggg betoi nak menjawab. Better not to answer it. Untuk kesejahteraan bersama. Aku ada tonsil. Hishhh! SEBAB tue badan aku tak sesedap rasa. Doc check tadi cakap aku demam. Yaa. Tadi kat opis aku rasa sejuk betoi. Hidup berkerja di opis hari nie biasa-biasa saja. Tak menarik sebab aku rasa bosan. Aku balik keja pun sharp..Tamau tunggu-tunggu lagi. Nak cari pasal. Malas aku.

Baiklah ya. Aku nak siapans nie. Have a wonderful weekenderrss ya kekawan. Take care and enjoy this weekend with you loves one. As for me, with my lovely Kodok's.

Assalamualaikum..I'm off now....daaaaaaaaaaa..

No comments: