Nuffnang

Tuesday, March 2, 2010

~ Dah masuk purnama 3 ~

Assalamualaikum...

Mac muncul kembali. Hati aku rasa tersentuh..

sebab...

sebab...

sebab...

sebab...

aku dah sangat gedix. Wakakakaka...

I will move out from this house. Waaaaa..finally...tapi aku move out end of this month la. Tapi tak apa. Aku nak simpan dulu perasaan itew until end of Mac. Uwaaaaaa! Merlin dah final episode for season 2. Paling hampeh taik ayam! Aku taleh tengok final episode tue sebab osmet tengok tv lain. Hammmpehh!!!! Even malam nie ada kat Hallmarks at 10.15pm still aku taleh tengok! Hadooiii!! Yang tv3 punya aku sempat la tgk ending dia. Tapi aku nak tengok semuanya. Nakkk feeling2...Merlin oh Merlin. Aku rasa Merlin tue sangatlah Cute, hensem, berusaha sedaya upaya, mata yang cantik dan telinga yang menawan. Segalanya perihal Merlin tiad tandingannya even Arthur yang sebegitew pun taleh menandingi Merlin. Tapi tak apa. Aku akan tetap search bila lagi 702 nak ulang-tayang.

Aku baru balik dr Giant Kulim coz housemate aku beli handphone baru. Handphone dia masuk dalam washing machine. Pity her. Kami naik moto berdua. Merempit memalam buta. Seronok!!! Lepas nie susah la nak merempit lagi ngan dia nie since aku nak pindah dah. Tapi ada angan-angan kami nak ke mengkuang Yam this weekend. Tapi weekend nie aku ada hiking. Takpaa..maybe lepas tue la. Ahad ka? JADI ka?

Oh ya...ada re-org kat team aku. So far ok ok ja. New technology i have to handle. Perhaps PI and PTE being nice with me. Purrleaaase!! Mostly I'm dealing with PI. So far, all PI's very nice with me including Cik Zai.

Baiklah semua. Mariii...aku tengah mencuba product baru. Doakan iyanya akan berjaya ya!! Assalamualaikum...Mari jemur baju di ampaian.

Goodnite all...take care! Happy Wednesday ya!!

2 comments:

brid3ofkayangan said...

seb baik cik yani kata i ok...kalo x ok mmg hantuk pala kat dinding....haku nak pengsan dah keja sini....grrrr~....puji2 ni nak i banja makang ke...ahaha~ tahniah tambah jobscope..pasni nek pangkat lerrrr~ jgn lupa banjer i....jgn banje l3la dia x menyumbang...haha

Yani said...

Ahakksss Cik Zai! Kamu PI yang tak kalut...besh2...i like..haiishh! mana ada nek pangkat. bila tgk2 balik, keja bertambah..but still balik awai!! wakakaaka..