Nuffnang

Friday, March 26, 2010

~ Goodbye Aimi ~

Assalamuaalikum,

Hari nie Jumaat, actually last day Aimi is on Wednesday and we make a farewell for her and Azarul too at Kg Pelet, Kubang Semang, Penang. Part makan-makan boleh la. Aku suka nasinya tapi ayam kampung nya agak kecik dan tak cukup buat aku. Yang penting boleh meraikan kawan-kawan yang nak pergi meninggalkan kami di IF*M nie.

Bercakap pasal Aimi, dia nie aku mula rapat since aku join IMMO. Orang yang bertanggungjawab ajak aku join IMMO nie Shah and Lulup. Tapi Shah la initiator nya. Else aku tak kenal juga IMMO nie. Oh ya..IMMO stand for Infi**** Manis & Macho Organization. Since join IMMO nie banyak juga la aktivitas yang aku join. Misalannya: Kenduri kawen, bbq kat Sg Sedim, mandi kolam air hangat kat Baling, melawat rakan-rakan yang sakit (KPJ) and giving a birth their baby - Izz An-Nisa', kenduri rumah Zai kat Perlis and farewell party. Sungguh banyak aktivitas yang di jalankan and depends to IMMO's member ja wanna to join it or not. Kalau join, insyaALLAH keseronokkan nya pasti ada selain leh tengok ikan-ikan yang pastinya bukan dari IMMO sendiri. Ikan-ikan IMMO nie tak menarik nak nengok [hahaa..siap hang Yani!]. Aimi, masa dia kenduri side SP aku jadi bridesmaid masa tue. Hahaha. Makcik Aimi nie loves to talk so much. Hahaha. Sungguh seronok berbicara dengan dia sebab banyak akan diperkatakannya. Sometimes aku tak terpikir pun lantas dia dah pun pikir. Wakakaa...Mung memang hebackkk la bebss!!!on her's wedding day in SP.

Makcik Aimi,
I will miss you. Mung believe me laah. All the best in your new job. I hope you like it and the most important thing i want you to know, i'm so sad that you leaving coz lepas nie i taleh nak communicator ngan mung lagi. Btw, keep in touch yaa! Take care mung!

Pictures during farewell Aimi & Azarul,
And also to Azarul, all the best to you! Aku balik Perlis, leh la jemput2 mai makan kat umah aku.










To Aimi and Azarul, hope yo see you guys again!

To all: Happy weekenderss ya! Have a lovely and relaxing time!!! This weekend, I'm moving to my new room. Yeay!! Hope everything's was Okay!!! Assalamualaikum all...take care ya.

2 comments:

.:Mrs Hafiz:. said...

oh babe...
saya baru online hari ini.
thanks..
saya rindu kamung juga

Yani said...

Sangat sedey mung!

harap ketemu lagi lagi yaa....jemput ke rumah bila free ya? ehehee....

how's life beb?