Nuffnang

Thursday, March 4, 2010

~ Mung Cik Lulup, Happy Birthday Nur Suria, Puteri Hanin ~

Assalamualaikum..

Penipuan yang nyata betoi. Last year aku dah terpedaya dengan penipuan yang nyata oleh orang iniew. Aku, Cik Ida tertipuuuu! Fifi juga. Kami merancang nak buat pesta buih tapi gagal. Ahakss..Mung remember gena kita celeb bday mung last year? Wakakaa..Penipuan i yang tak menjadi. I hate IT. Lastly, i cakap ja kat mung.."Cik Lulup kami nak celebrate birthday u". Wakakakakaaa..Maka kami pun celebrate la dengan suka hati sekali. And tahun nie aku hampir terlupa birthday cik lulup. Thanks Cik Zai to reminds me. Dah wish pun kat makcik nie. HADOII..Punyalah. Susah. Tadi buat lawak ngan dia nie. KATANYA MAXIS tipu dia sebab dia call kena charged. Walhal dia send sms. SMS kena charged la bebbbs! Maxis tipu yaa mung? Lalalala..tetiba i rasa seronok pula dengan kisah sedey lawak mung pepagi tadi.

Btw Mung,
Lawak-lawak juga. Ikhlas dari hati ke hati, wall-to-wall, i nak ucap selamat hari lahir ke 27. Dua Puluh Lima. Seronok kan? Usia bertambah. Kita beza beberapa hari ja. Mung, I doa mung cepat-cepat dapat keja baru. Dapat IKAN besauu!! Jangan rabun p pilih dugong lak. Tapi kalau kena dugong baik hati apa salahnya mung. Mung pun baik hati sebab sudi tumpangkan i nek keta mung tatkala hujang. MUNG memang beshhh lagi besh dapat gelak tak hinggat dunia dengan mung sampaikan jiran sebelah MUNGKIN ingat kita kena histeria. Walhal kita sedang bergumbira nonon Anup dan Abg Guumukks mung. I rasa kalau mung stay kat umah nie, sure i akan bertahan juga dengan Munchy tue. Iya. I know mung sangat sayangkan Munchy. Kalau tak masakan Munchy suka teman mung cuci kain kan? Hahahhahaaha.

Ok OK ok. I nak seriyes!

Semoga Mung menjadi Umat yang beriman[jangan suka hasut orang lain, esp mak mung], murah rezeki, tabah selalu dalam apa juga keadaan yang menimpa mung. Mung jangan suka buat muka chomel sebab sangatlah tak chomel tatkala waktu genting mung berbuat demikian. Sekian..

Ex-housemate mung @ Kulim
Yani Best!

*************************************************************************************

Khas Untuk Sahabat Baik aku juga Nur Suria a.k.a Ya.

Happy birthday Ya! Even tadi aku called hang, hang p reject it. Then I'm sms you. It's me YANI! Then you have to save my off no dear. Rupanya duk perang ehhhhh!! Sabaaqqq!! Dah lama aku tak bagi hadiah kat hang kan YA! Lama dah tak story morry hari tue last pun time wedding hang. Tue pun banyak yang busy. Adoii... Tak apa, ada tika dan waktu yang sesuai, kita leh chit-chat lagi.

My wishes for you:
1. Cepat-cepat, aku nak jadi aunty.
2. Thanks for being my bestie and i hope you have a wonderful advanced birthday and may all ur dreams come true. InsyaALLAH.

Take care dear! Love you!!

*************************************************************************************

Haaaaa...INi sorang lagi. Putri Hanin!!

Awat cheq tak habaq? Haiishh!! Dah la senin lepas kami ronggeng sama-sama. Tapi kan, takkan Hanin nak uar-uarkan bday kot. Tak patut betoi aku nie. Actually aku yang tak sensitive kan. Sengall!!! Hanin!! Aku ada janji rapi dengan dia...nak belanjass Hanin la.

Hanin!
Berapa candles kena tiup tahun nie? Hehehee. Cheqq! Best kenal ngan cheq!! Haiisshhh. Trimas sebab banyak tolong yani juga. Yani doa cheq happy la in everything u do ya. Perhaps at this stage, you wil get what you want, get your own destiny sooooon. Lalalalaaa...

*************************************************************************************

TO ALL BIRTHDAY GIRLS....HAVE A GREAT CELEBRATION YA!!

No comments: