Nuffnang

Wednesday, April 28, 2010

~ Oppps! Sorry Makngah Nani ~

"Zum Geburtstag viel Glück!
Zum Geburtstag viel Glück!
Zum Geburtstag liebe ... Makngah Nani...
Zum Geburtstag viel Glück!"

Konon-konon since keja dengan company Dutch nie, amik ala-ala version depa. Sesungguhnya aku lupa nak wish kat sini Makngah Nani. Aku pun tatau apa yang aku ingatkan, pikirkan. Tapi malam tue kita dah sakan sembangkan. So many topic we talking about and of course the hottest one. Lalalala...

Ala-ala kamu Makngah Nani
Sempena umur yang muda belia ini, aku selaku kawan baik suka hati sekali mengucapkan Happy Birthay dear! May all your dreams come true.

Cuteeeeenya!
Tak sabar nak jumpa hang on Uzi's wedding this coming May. Yeay!! Time tue aku leh pow barang sekupang dua dari hang kan? Yummmy!!!!


Photo credited to: Rn ~'
Photo credited to: -Poison Girl-

2 comments:

z@ti said...

Yani dey....tenkiu dear...that doll is sooo cute like me...but I still sad my dear...if u can feel it..deep inside my heart....hoh ape aku merepek ni..thanks again yani!

Yani said...

Yuehuee!!!

Zati hang x story lagi....cepat2...