Nuffnang

Sunday, June 20, 2010

~ Currently in Setapak ~

Hello! Bella and Bello,

So tired. Tapi ada changes nak online nie aku saja ja update blog dari sini. Vaaaaaaaaaveeeee! Penat sangat. Jalan-jalan KLCC tadi seolah-olah aku buat diri aku macam pertama kali jejak ja. Snap picture merata-rata. Aku pun hairan ngan diri aku. Sampaikan Farzana, Tengku and Ina pun hairan tengok aku sakan snap sini sana. Waahahaha. Tadi kami hang-out sama-sama. Aku gamble ja dengan tak beli tiket bus balik Kulim lagi. HEhehehe. Malam tadi jola-joli tak ingat dunia. But i do regret of something.

Wedding Yuen sangat meriah. Yuen nampak manis sekali. Nampak kesederhanaan dia but still menarik. Baju lawoss. Dapat gather 4 Kodoks ja since Zati tak dapat hadir. Thanks Yuzi, Thanks Kakcik. Di harap kehadiran kita pada hari itu dapat menggembirakan hati pengantin berdua. Maafkan atas kelewatan kami yang atas sebab-sebab penting. Harap maklum. Hehehe. Btw, aku p Temerloh dengan Yuzi and hubby. Thanks to both of you yang willing fetched me at Klang Sentral. Thanks a lot for your kindness. Balik tue pula drop kat Bangsar and yani ambil Putra ke Setiawangsa then To Yuen:
Baiklah kita ketemu November nie pula eh. Ko datang Kulim kan. Perhaps, at that moment, Merlin dah ada dengan aku. Boleh la aku sama ko and Zati nanti. InsyaALLAH.

Will update piccas later ya. Besok pagi nak sampai Kulim. Adei! Pagi-pagi lak tue. Doakan keselamatan aku ya. I will take cab untuk ke rumah sewa Kulim.

Baiklah semua, aku nak mandi bersiram nak balik naik bush nie. Selamat Malam semua. Assalamualaikum...

daaa..

No comments: