Nuffnang

Saturday, July 10, 2010

~ Mari jalan-jalan ~

Assalamualaikum,

Lalalala...lalalala...lalalala....

Malam tadi aku dah enjoice dengan housemate aku, Mas berserta Zai. Kami ke Kulim Landmark Central tengok movie. Ramai juga kat situ and dah makin bagus Bigcinemas nie, movie pun up-to-date. Kalau last week aku tengok Toy Stories 3 sorang-sorang, but last last aku bertiga lagi dengan mereka berdua. Waching Twilight Saga Eclipse. Finally dapat juga nonton penantian dengan penuh sabar. Waah! Banyak adegan romantic or kissing scene youeeeeww! Oh Philip! Untung lebeh ka tokei? Hahaha. Kalu ada yang perasan, Edward dalam Eclipse nie agak putihnya makeup dia. Uhhh noooone! Tapi he's maintain handsome and everything about Edward was good for me. Yay!! "Well i'm hotter than you!" whaaaaa. Tapi endingnya, sian kat Jacob and malam tadi aku tengok Jasper macam cute-cute lak. Wheee.. Part dia lawan Alice tue, alahai...both of them looks so cute la. Apa-apapun aku suka semua Twilights. This one more likely. Yummmy! Leh jadi Twilighters dah nie.

The main actor and actress

Love it!

Well sat lagi, nak bergembira di Penang pula bersama rakan-rakan malam tadi. Niat di hati nak makan Laksa best di Penang. Then dop tahu nak ke mana lagi. I follow you our host, Mas. Hehehe. Then besok aku akan ke Ipoh, ada wedding sedara aku kat Dewan Silveritage Galleria this is 2nd wedding. Last time ada sedara aku berkenturi kat dewan nie. nice place ya! Ni side mak aku, maybe besok aku akan jumpa Bgcik and SIL. Nak discuss pasal baju sedondon nie untuk raya akan datang.

Baiklah semue. Kulim sedang mendung nie. Niat di hati nak shoping, tapi apakan daya, niat tertangguh nampaknya. Phulusss! Kemari kamoooo!!

Have a nice weekend all. Perhaps, there will be a good moment in Penang today. InsyaALLAH. Take care ya! Assalamualaikum.

Photo credit to: robert_pattinson_eclipse [Flickr]

4 comments:

fakhril said...

ceta bapok nih...

Yani said...

shuhhhh shuuuhhh! sibuk...mana bapok laa.... ada script "Well i'm hotter than you!"...haaa..gena?? weiis..jom tgk lagi...leh aku belanja hang...ajak insepians...whaaa...

fakhril said...

xmau aku tgk cite2 bapok nih.. khas utk gay2 sj

Yani said...

eleleel....ntah2 tunggu jaa nak download kan...ala...mana ada gay laa...sungguh hot!