Nuffnang

Wednesday, July 7, 2010

~ Rasa nak nangis ~

Assalamualaikum ALL,

Tatkala aku balik dari ofice, aku layan youtube la. Dengar lagu-lagu di mana orang lain MAMPU mendengar lagu seperjalanan ke office, aku nie hanya bertemankan kicauan burung nan rerama ja seperjalanan penuh ikhlas ke ofice. Maka, sejurus sampai ke rumah aku akan naik atas dan mula men'on'kan lappy aku nan aku sayangi. As usual, on mana yang patut. YM? Skype? Oh ya. Both communicator application, tak berlambak pun kawan-kawan aku. Maka haruskan mencari kenalan baru untuk mengisi masa nan terluang? Malassshhh! Since aku berchating ngan cik lelong masa di rumah lama, banyak kenangan, pengalaman keji kami tempuhi. Gilaaaa chatters out there. Betoi! Kalau tak kenai jangan gagah nak chatting ngan aku. Wahahaa. Thus, aku akan indahkan halwa telingan aku dengan benda-benda yang baik lagi menyejukkan hati nan pila. At this moment, lagu nie bergeger di sanubari aku.
Let's enjoy the smoothly piano/violin together.
This song reminds me of him, sapo? ahaha.. Anak hekannn!

Being a loser like me, lagu-lagu sedey la yang sepatutannya aku dengar. Nice song. Ada lagi 2,3 lagu yang aku suka, which is suits for me. LOSER! gLee. Malam nie final episode since we will having our dinner outside, so perhaps aku leh tengok la ulangannya. Bila aku tak sure. Or aku tak mau tidoq malam nie since ada game Germany vs Spain! Aku nak Germany menang. Harap-harap menang la. Yayy!

Weekend belum pasti indah!

2 comments:

L3N said...

Cik yuns!!!ya saya igt masa itew..mung mengajak gadis suci seperti saya mengusha ikan secara o9 HAHAHHA..paling dasat usha bisnis man yg 'RETRO' hahahah
btw...lagu ini seperti lagu Autumn in my heart saja

Yani said...

Cik Lups! Geli ngattt aiiihhh...waahahaha....tobat tamau terjebak lagi kan...lagu autumn eh? ishh..rasanya made in Japang niee...