Nuffnang

Thursday, August 5, 2010

~ Perasaan Indah-indah menjelma ~

Assalamualaikum lovely bella and bello,

Yay! Besok dah nak jalan-jalan. Biarlah orang nak cakap, "ala setakat nak ke Hatyai pun nak kecoh!". Hello! Aku tak penah p over the sea naa. So haruslah aku excited-meted. Ada aku kesah? Aku nak p sana dengan keadaan hari 2 hari 1 malam saja. InsyaALLAH yang dah confirm 6 orang, lagi 2 50-50 katanya. Tak apa la. Itu sudah cukup ramai dan menguatkan semangat aku dah tue. Part yang tak besh, Jat pun tak jadi join. Boss dia nie la. Masa nie nak suh p KL. Hampagass!

Inilah kami bertiga yang mana Jat[kiri] tak dapat join. Fiza, Layern and aku. Yang p aku dengan Layern ja la.

Mum izin!
Nasib baik dapat greenlight dari ibunda terchenta. Asalnya ada guy sebab tue mak izin, tapi nie guy tue tak confirm lak. Oh ya. Dia beserta isterinya ya. Kami tak berjaya mencari anak hekan, jadi bapak ikan pun jadilah. Tapi bapak ikan masih tak confirm. Aku berdoa bapak ikan sudi-sudilah diri ya. Pastinya kami tidak akan sponser kalian. Weee! Btw, Mak ayah aku juga nak jalan-jalan Mesia. Mereka ke Terengganu. Seronok juga tue. Aku dah pesan kaftan 2 helai dari sana. Weee! Aku doakan perjalanan mak ayah aku selamat sampai Terengganu dah selamat sampai Simpang Empat, Perlis dengan baiknya. InsyaALLAH.

Nak beli apo eh kat sana? Aku tak planning nak shoping pun. Setakat nak tengok tempat and kalau menarik aku nak p lagi. Aku nak try massage kat situ. SK cakap best and murah. Why not aku try ja since dah sampai sana. Tapi I geliisss la. Gena? Takpo-takpo, tengok la gena noo. Roaming. Aku tak activate lg nie. Tapi ramai yang cakap, kalau Hotlink memang auto activated. But to confirm, i'll called hotlink la.

Baiklah kawan-kawan, malam nie aku tidoq SP, esok pepagi dah nak gerak ke border. Doakan perjalanan aku dan kawan-kawan lain selamat ya. InsyaALLAH aku balik Sabtu nie. Will update later.

Assalamualaikum and have a nice weekend ya. Enjoicee!!

No comments: