Nuffnang

Wednesday, September 1, 2010

~ 27 ~

Assalamualaikum..

Hari ini hari lahir aku.
Aku gembira dan sangat bersyukur di panjangkan usia sampai seumur ini. Alhamdulillah.

Meaning usaha aku harus di pertingkatkan untuk mencapai banyak kejayaan. Ya. Aku tamak, aku nak banyak kejayaan. Sure you'ol pun sama juga kan?

Terima kasih mak atas jerih perih nak lahirkan aku. Aku suka sebab aku bukan 31August1983. Thanks Mak...I love you!

Thanks for all the wishes espcially from Mak ayah just now lepas bebuka kat Kg Pelet. Mula-mula ucapan mak then passing the ganggang phone to my dad. I've made some jokes asking bout my present. Tunggu raya kataya. And to all my fellow friend, thanks for the wishes and the doa. Ingat juga pada aku yang serba kekurangan ini.

I love you all...

3 comments:

Anonymous said...

hye,em bgtau ari jadi sendiri nak suruh org wish n bg hadiah keee.. eee xkuasa i, hehehe.. tp xpe la kan, sbb dah TTRRRRBACA mesti la kita kene wish jugak kan.. so yani, HAPPY BURFDAY TO YOUUUU!!!... semoga pnjng umur, murah rezki, alwayz happy n copat2 kawen.. jgn lupa hadiah aku yee.. (xkisah la even burfday ko, aku nak mnta jugak hadiah, nnti aku survey ok).. paham2 sndiri la hadiah apa, dah habaq mai dah sebelum ni kan, hehehuhuhahah..

L3N said...

haishh tua bebenor dh mung eh...
slamat birthday kt cik yani ye...
ucapan sama seperti previous email
menaip dlm keadaan tergesa2 nih...nk g bazaarrr hahha

z@ti said...

selamat hari tua wat yani deyyyyy....nak hadiah? meh2 mai somban...