Nuffnang

Tuesday, October 12, 2010

~ Hampeh ~

Salam,

Hello All...apa habaq? Aku tak suka! Aku nak masuk toilet then toilet ke.2 ke.3 ada la hamba ALLAH mana ntah yang melabur tak cuci betoi-betoi. Deyy!!! Hampeh la. Sorang-sorang nak kena masuk class cara berkesan nak cuci lepas melabur. Tak reti ka hangpa nak cuci bebetoi? Hampeh! Aku rasa nak sekeh ja. At least hang jaga la toilet tue sama. Jangan la nak harap makcik cleaner saja. Sian juga kat dia. Bersih tue kena la jaga jugak. Vungukkks! Awatlah gini.

Islam itu bersih. Kebersihan separuh dari iman.

Sekian.

psst: maafkan bahasa kasar aku di atas. Aku geram sebab niat aku tak terlaksana pagi nie.

2 comments:

Anonymous said...

eeeeyyyaaakkkksss so discusting.. eee pembusuk nye org2 kat opis hang ni.. uuwweeekkk.... if hang tak dapat nak melepaskan hajat pagi ni nnti mesti kentuit pun bucuk jugak, bucuukkknyyyeee.. hbs la bangunan runtuh dsbbkan oleh pembusukan yang melanda..

Yani said...

aku bukan nak berak la..aku nak kencing...