Nuffnang

Friday, October 15, 2010

~ Happy Birthday Boy? ~

Assalamualaikum...heyyaa!!

Happy birthday! Happy birthday! Happy birthday!! To my sweet oldest boyfriend. Yuehueewww!! More younger ya'll. Oh Come-on, it's just a number right? More number more happy right. More big money more happy ever! More we can spent for shopping. Yay!! So happy right. Happy Birthday Bgcik. Semoga sihat sejahtera, dimurahkan rezeki insyaALLAH di panjangkan zuriat dan bertambah amalan menuju ke SANA. Besok dah nak fly kan. Seronoknya!! Doakan nanti i pun boleh ke sana juga eh.

Ini sewaktu hari raya yang lepas, sila tengok dengan jelas dan secerahnya ya Bgcik. Dia sokmo perasan lebeh cerah dari aku. Sila tengok pada tangan kami sewaktu bersalaman. Hahaha.

For me, he is my best brotha i ever have. Since our Late oldest brotha passed away since 1998. He is the one i mengadu-domba. Masa aku tak ada duit zaman univ dulu, he's the one yang support me juga. I know he sacrifices a lots for me and Fuad. Thanks bgcik. I just want to know that, we love you so much! We love our sweet time toghether. His funny things, his jokes. Ouchh!! I realize i have great brotha. ALLAH take our 1st strong and the best person from us and finally Bgcik being a great brotha for me and Fuad. Both of them is the best and the great brotha ever we had. Alhamdulillah. Our Late Brotha always being a good brotha for me, both of them love fish so much. Aku rasa family aku semua sayangkan ikan. Kalau family lain suka kucing, so-called to our family. We love fish so much. So more to eat and catch fish. Hihi. Okay okay bgik. Can't wait to meet you on Aidiladha 1431H. InsyaALLAH. Happy birthday Boy!!

Selamat pulang ke Malaysia ya minggu depan. See ya!!

Oh ya. Ini masa farewell the only bug in our team, CY. He resigned and will joining oil and gas com. Apakes aku reveal nie? Haha. Dah dia reveal masa farewell party hari tue, apa salahnya aku cakap kat sini kan. Dia pun akan cakap "ada aku kesah?". So lepas nie team kami, all girls yaa'll!

Tidak dilupakan, Happy birthday juga untuk Zai. Semoga anda gembira.

2 comments:

z@ti said...

Semoga sihat sejahtera, dimurahkan rezeki insyaALLAH di panjangkan zuriat dan...err dipanjangkan zuriat? yani..make sure ur grammar is correct. heee....

send my wish to ur bro too...can wait to see u dear!

Yani said...

Zati, itu yg diucapkan oleh bgcik aku masa dia mintak Wan aku berdoa di depan Kaabah. Di panjangkan zuriat depa berdua..hihih...

InsyaALLAH nanti akan aku sampaikan. Yay! Jumpa Jumaat nie. Nak buat lawak..lama x lawak..