Nuffnang

Sunday, October 17, 2010

~ Makan time @Pak Su Nasi Ketam, Juru ~

Assalamualaikum bella's,

Last Friday night we decided to celebrate one of our friend since this is her last year being single. Next year dah berdua lebeh baik bukan. So after Maghrib, we're heading to Juru. Me, Masturah and Marhanis gerak dahulu konon-konon nak order dulu. But then on the way kami dah order dulu. The funny thing is punya la order tapi tak cakap nama. We did mentioned our current location masa order tue. Then around 8.20pm reach Pak Su nasi ketam restaurant and masa kakak tue nak amik order dia tanya nama apa. Then Mas cakap tak sempat nak cakap nama then kakak tue ingat "Oh yang duk kat Juru tadi ka?" Then kami pun mengiakan. Hingaaqq wei. Then birthday girl pun sampai dengan Hanis. Kami memang buat restoran tue milik kami berlima. Hahaha. Click sini, click sana. While waiting the foods, itulah kami lakukan. Thanks to official photographer on that night for bring her's new lens you!! Hihhi. Kiding Mas!.

Some picture already update in Cik Zai's blog, but I do want to update some in my blog as well. Hiihi. Not much but just a few ya. Enriched your eyes ya bella's.

Inilah satay yang sedap. Lambut dan besar-besar isinya.

Us..5.
Us..4.

Three of us with wit birthday girl.


The foods.

Can't you see we are giving our sea of smiling?

Sedang mengopek, mengetuk, memenyet ketam bersama Anis.

Makan dengan serious ya.

Autocity mall. Mall ka?


This is we called masquerade party with beautiful girls. Kami pinjam spec tue. Tapi kena cepat-cepat snap, satgi tak pasai kena marah.

Kami sebayaa.

Kami bertiga dengan Cik Mas.

Kami perang. Sorang di sana, sorang di situ.


Yay! Kami nak balik dah..

Overall, Restoran Paksu nie harga makin mahai. Sorang kawan kami pun cakap macam tue.**Paksu cakap, Ada aku kesah?** Tapi kamu sungguh seronok malam tue. Yayy!

Last night sempat la sembang-sembang dengan Bgcik and Akak masa tue depa transit at Doha,. Lama juga kami sembang sempat lagi akak describe aku pasal Doha and the flight as well. Lama juga depan transit kat situ and sana sangat panas. Then aku lak bising kat depa awat tak bawak payung aku rasa payung, raincoat memang kena bawak la for travel. Hihihi. Depa pun backpackers even datang sebenarnya coz akak aku ada keja for 3 days. Then they will visit Spain, London and Paqiss or course. Mon amour!!! Nextime it will be my own trips pula ya. InsyaALLAH. Moh kumpul duit.

Oh ya. Weekend aku seronok sebab aku jumpa kedai beli asam yang sedap kat Selaseh. Mahu pergi beli lagi 10 bungkus.

Pls take note picture kat blog aku dengan blog zai mungkin sama pemilihan gambarnya since source kami adalah dari Cik Photographer yang sana. Hihihi. Thanks Mas for wonderful pictures.

Have a nice day friends!

4 comments:

fakhril said...

oit.. sempena kenaikan pangkat hg taun nih.. blanja la aku nasi ketam paksu nih.. hohoho..

Yani said...

hishhh...bila masa lak naik pangkat nie....tadak pangkat la wei..sapalah aku nak naik pangkat nie..

paksu tue mahai la wei...tp mknan dia sedap la juga..

ketam stim mak aku lg sedapp!!

En. Kronik said...

nice weh..!! nak p mggu depan..:P

Yani said...

En. Kronik: Dah p ka? sedap nooo..