Nuffnang

Wednesday, October 6, 2010

~ Unwell ~

Assalamualaikum..Morning friends!

Since Monday lagi feeling unwell thus last night aku telan panadol soluble yang housemate bagi but then still flu di mana hidung aku berair. Bangun pagi nie aku decide nak tunggu sat until 7.30am. Then feeling tak ok juga. Then decided nak MC la hari nie. Plus ada bakat-bakat nak batuk. Nauzubillah. Aku berdoa aku tak batuk tapi dah ada sikit-sikit.

Doc, I need MC!

Pls take a good care of our health ya bella's!

4 comments:

fakhril said...

padan muka! patut la xnmpak batang idung hg arinih

Yani said...

kuang asam!! syuhhh syuhhhh..p duk jauh2...esok aku nak MC lagi laa..yuehuww

Anonymous said...

kesiannya ada org kata padan muka kat hang ehh.. ish ish ishhh... well, mcm mana la hang tak demam, asik dok brjalan mrayap merata2 melantak makan sana sini xcukup rehat, dat's why la sampai bleh domam.. haaa lain kali klau nak brjalan2 tu kene ajak aku dulu, cnfrm hang tak demam, hehehe.. jgn mare eh, mkn ubat n rest secukupnya.. ada paham!!!...

Yani said...

toek intan..aku ada hal, sebab tue la jalan sana sini...haishh..bila aku nak ada kereta nie..