Nuffnang

Friday, December 17, 2010

~ Nasib baik dapat duduk ~

Assalamualaikum,

Tadi dalam surau aku ternampak ada security girl berbaring. Letih nampak gayanya. Then at the back ada makcik-makcik cleaner pun berbaring, berduduk. Then aku terpikir. Aku? Cara kerja aku macam mana? Alhamdulillah aku semasa bekerja I have comforter chair for me to sit with even it's not so ergonomic, but Alhamdulillah. I can sit but for them, they have to stand all over working hours, walking here and there, sweeping everywehere plus they have to work 12hrs I think. Same goes to operator in line even for pregnant lady yang baru beberapa bulan usia kandungan. But for preggy lady sure ada colleagues yang akan kasi chair for her to sit with. Not like me yang kerja from 8am-5.15pm. Even sometimes I'm late time in.Sesungguhnya kerusi aku sekarang bukan serupa ini.

Boring di waktu bekerja?
For us, we do have internet to surf and can watch any funny video to release our stress. This is not meant most of the time aku buat. Soooo seldom actually. But for them dengan berborak sesama mereka, sorang buat lawak sorang ketawa or gaduh-gaduh manja semasa rakan setugas mungkin boleh menghilangkan rasa boring mereka. For us yang ada inetrnet, pc and for me I have portable Sudoku it's help me a lot during I'm waiting for any task given by my customer.

Boring with cafe foods?
Oh yes!! Who likes all those kind of foods at cafe? I mean our company cafe. Makanan sungguh menyelerakan sampai tak larat nak jalan. So for us, we can having our lunch outside and enjoyed lunch time at least for 1hour. Great right! Absolutely YES YES YES!! Compared with them, yang terpaksa makan makanan yang terhidang di cafe. Ohhh! Baunya sungguh sedar bahawa itu makanan cafe. Lazat? Enak? Tekak sendiri mau taste it. But our former MD tidak kisah makan kat cafe for everyday. Sedap kot or malas nak berpanas?. For me having lunch outside sungguh fun even it's the best mum's cooks. But at least tak ada bau cafe. Even sometimes terpaksa berpanas, no worries I have umbrellas! Rainy day, don't worry I have umbrella as well. =)

Time in, green or red?
Ahha! This is most critical for me. Always time in with red color because normally I'm late to office. For this let's blame to my tilam sesedap yang giving me a good restful during the whole night for most every nights. Hihihihi. And yet, sometimes Subuh gajah bin dinosour berjuta-juta tahun.

What I'm trying to say is, working here sungguh seronok but then a few things I have to think twice. Sungguh! Keseronokkan berkerja di sini tiada bandingannya. I have supportive colleagues and office friend's yang sungguh tolong-menolong.

Apa-apapun nasi lemak ibunda menanti di kampung. Hoyeay!! Ketemu Mak Ah yang baru pulang dari Tanah Haram, Hajjah Zaharah Hj Taha.
Assalamualaikum semua.

Psstt! Malam ini makan makanan Pasar Malam Simpang Empat. Yummm!

Credit to: Sitbetter.com[Flickr]

No comments: