Nuffnang

Monday, January 31, 2011

~ Apa aku buat? ~

Assalamualaikum bella and bello,

Aku sihat aja. Alhamdulillah. Kamu semua? Hopefully semua sihat ya. Hahaha. Suka aku nak kongsi ini aktiviti dengan kamu semua. Aku ini memang peminat tegar la sukan lasak ini. Meruntun jiwa sanubari kalau aku tak berman game kesukaan aku sejak 5 tahun yang lalu. Master level aku adalah tahap super snake dah. Hahaha. Aku memperkenalkan game kesukaan aku dan mungkin kesukaan kamu semua pada zaman dahulu kala. SNAKE XENZIA! Aku rasa kamu semua sudah tak ada handphone cap ayam Norkiah ini lagi. Tapi aku bukan hanya 1 tapi aku bangganya ada 2 handphone cap ayam Norkiah ini. Yahuu! Bangun pagi, sure aku akan main game ini. Masa duk malasan atas katil aku man dulu. Bangun solat Subuh then aku malasan kembali atas katil, aku main game nie lagi. Then barulah aku bergegas mandi di toilet. Kemudian keadaan senggang aku d office, aku sedaya mungkin akan bermain game kesukaan aku ini. Ohhh! Heaven. Punyalah kusyuk aku membelit-belitkan jari kemari aku ini sampaikan ada yang cakap aku duk sms dengan boifren. Ohh! Hey you...no la. My boifren busy, so I bersms dengan snake saja. Sungguh! Aku rasa seronok dengan gadget kesayangan aku ini. Ini kau panggil gadget? Ohhhoi! Kira gadget la nie. Kan.Kan.Kan. Kaaaan. Aku pun tatau samapai zaman bila aku akan terus bermain snake ini. Highest level aku adalah: Level8 {palin tinggi wooo} Highest score aku adalah: 3336. Mungkin orang lain super terror dari aku, tapi inilah kejayaan tertinggi aku dan pastinya aku amat berbangga sama sekali. Rasa mampu senyum sepanjang hari macam dapat white roses ja. Hihihi.Oh ini bukan dari Norkiah aku, aku malas nak amik picture, aku cari ja kat Flickr.

Zaman agak maju, selaku remaja belia yang ingin tampak berotak, jadi aku mula bermain Sudoku. Kenapa aku suka Sudoku? Sebab aku rasa otak aku makin tepu! Aku mula suka Sudoku pada tahun 2007. Dan dah 4 tahun aku bermain Sudoku. Aku suka! Aku habehkan duit beli buku dan sejak join MDM aku akan suruh Azwana print out Sudoku sheet kat aku. Kadangkala buat bekalan aku di weekend di mana aku boring weeekenderrs aku itu. Aku suka. Kadangkala dalam bus pun aku gagah nak buat juga. Ohh! Serooonok weii! Kat dalam PC office aku juga ada portable Sudoku dan pastinya aku akan bermain Sudoku tatkala masa senang aku begitu sungguh berkelapangan. Oh ya! Aku penah menang dalam pertandingan Sudoku masa kat office. Hoyeaay! Sudoku bagi aku ketenangan otak dan sanubari. Aku suka Sudoku!Ini adalah Sudoku. Sila wiki untuk tahu sejarahnya ya.

It's fun to play both game even Sudoku can make me confusing at first and lot's of thricky ways to solve every sheet but then for snake, it's FREE! Hihihi. I enjoyed both and happy to play them everyday. After this, I loved to share with you guys what is my achievement for 3 years being here in Kulim. **Hint: IKAN tak kesampaian. Oh Abg Jog!

Kamsahamnida. Nenite!
Assalamualaikum. CNY soon yaa'll.
Photo credit to: wald alwahsh[Flickr]
Photo credit to: chotda[Flickr]

Sunday, January 23, 2011

~ Durian ohh Duran Duran ~

Assalamualaikum!

Musimnya telah kembali lagi. Namun tak semua tempat sudah berbuah. Perak masih belum berbuah, berbunga munggkin dalam proses. Memakan buah durian sungguh panas badan sekali. Sedappnyoo. Lagi-lagi durian baru turun dari pokok pagi-pagi lagi. Wanginya bau durian tapi tak seharum mempelam. Ohhoi!~ Perlis terkenal dengan harum manisnya. Memang manis sekali. Guess what, how we manage to open the durians? By using ladle. Thanks to this magical thing.

I loved durians so much as I loved ikan. Reaallyyyy. The color of durian, the smelly no more, the soften of the isi. Ohh! For those yang ate durian will feel either love it or hate it. Hahaha. For me I can ate 2 biji buah durians at the same time but then tomorrow morning sure my head will expload and dizzy for a moment!

Oh durian! I love it!

Photo credit to: Hansskii]Flickr]

Photo credit to: zircon3035[Flickr]

Photo credit to: Google

~ Pasti seronok menjadi BOMBA ~

Hello! Happy Sunday and tomorrow dah start keja.

Ahha. Hari ini hari kebersihan sedalam rumah. Cuba sedaya mungkin untuk kemas rumah and finally I did it. Kemudian seronok bermain air dalam toilet. Weiii! Syoknya spray aiq ke dinding selepas aku sakan menyental, memberus. Selaju mungkin air aku bukak dan sekuat hati juga aku menghala nozzle ke serata toilet. Kemudian cita-cita tak kesampaian menghadiri temuduga Bomba berlegarr. Huuu. Aku rasa kalau aku attend, pastinya la nie aku anggota bomba Malaysia. Kenapa aku sungguh confident? Sebab hanya aku wakil tunggal wanita untuk bahagian utara and jurulatih Bomba aku pun cakap, insyaALLAH dapat. Huhuhu. Tapi aku tak p pun interview itu. No regret at all. I'm happy now.

Ahha! Kenangan menjadi ahli Kadet Bomba pun seronok. Masuk kelas Ko-k, dengar jurulatih mengajar dan kami juga ada aktiviti luar macam camping, kawad kaki, abseiling, spider abseiling which is kami turun dari atas macam spider. Bestnyaa kenangan bomba.

Camping Bukit Hijau Dec 2006
KLK-Bomba-2 2006
Majlis penutupan Ko-K

Kami sepasukan.

Apa yang penting, kerjasama!

~ What is besties can do? ~

Assalamualaikum, Annyong hashimnikka everyone...

Currently now 1.20am and I'm still awake. Just read from my dear friend's wall and she might be crushed with something and later she will tell me. I hope she will be fined over there and stay cute the way she is ^_^ . She is most closed friend to me since univ. We laughed, makes silly things together and even quarreled ONLY 2/3 times only. Right now she's feeling terrible and she was hoping I'm there for her but then I can't make it since I'm here in northen.

Normally we can chit-chat together, talking until we're getting tired and always revised our sweet memory together, especially with Kodok's. Being Kodok's gang it the best gang's for me. But now we're being far from each other and I really missed Kodok's gang so much. Don't know when we can reunite again. =(

I loved to support them no matter happen, side by side with them. Ouchh!! We also having our bad times together. Crying each other and keep on blame each other but finally we will apologizes to each other for our silly mistakes. Oh this is our friendship all about. Sometimes we're so CRAZY but we loved the way we become as closed friend. Smiled!

I hope all my Kodok's doing well right now. I miss u guys. Take care four of you.


I miss you guys~

Wednesday, January 19, 2011

~ He is coming ~

Assalamualaikum peeps!

2011. Ahha! I can smell it. He is on his own say and it was totally mine. Perhaps this could be the best one for me. InsyaALLAH. Let's pray for it.

Currently I'm lookin forward for Feb2011. It's not about V-Day but it's about our trip. Yeay! Pls Lulup, pls settle ur passport.

Mung Aimi, perhaps this trip would be the nice one since we will bring a good chef as well. Hopefully it not just a nasi goreng but can be special nasi goreng udang. Hahaha.

My life seems boring lately. But last weekend, I'm having lots of fun with my family. We went to Penang to having late night nasi kandar. Around 12am youewww! Superbb nasi kandar. 14 of us. Licin pinggan.

On Sunday, me met my doctor and me family heading to Roadwalk. Later we're heading to Boon Siew beach nearby Bt Ferringhi. Beach time! Yeayyyyy. Mandi air masin tak hingat dunia. Yueehuewwww.

Later, shoping at Gurney Plaza for my little brother. Finally he owned the Crocs. Kuning youeewww and it was new arrival. I hope he will enjoyed wearing and jaga elok-elok na. And I get voucher RM30 until end of Feb11.

Tomorrow is PH for Thaipusam. Yeay!

Im decided what color I should select. Huhuhu.

Happy day all...

Tuesday, January 11, 2011

~ 110111 ~

Angan-angan musnah untuk melakar sejarah hidup pada hari ini. Jadi aku keluar office menuju ke pej imegresen Malaysia untuk membawa diri.

Huuuuuuuuuu..

Sunday, January 9, 2011

~ Hannah Irdina ~

Assalamualaikum,

**pls read it as you are my aunty, my uncle =) **
Hello Uncle, Aunty! My name Hannah Irdina. I was born on 21Dec2010 in Hospital Sultanah Bahiyah, Alor Star Kedah. My beautiful mummy, Nur Suria and my handsome daddy Mohd Hafizal. We lived in Jitra, Kedah. Currently my mummy in 44 days confinement period which is she has to make sure don't eat makanan sejuk, body massage by makbidan and wrap herself to avoid any angin in her body. I hope my mummy will be patient in this period to make sure her body will stay healthy and be good for another 50yrs. InsyaALLAH. I know after giving me a birth, mummy will feel to tired especially myself. I love to stay in mummy's womb that's why it caused delayed for 6days. Hihi. Thus it caused mummy have to operate and I felt so sorry bout it. I hope mummy and me getting well and living in good health.

Pls take a look on me. Hello World!! My name is Hannah!

Dear mummy,

Thanks for ur milk. Delicious and yummy! I'm getting bigger right, thus you need to feeds me with formula milk. I love ur milk mooore!

Lot's of love,
Baby Hannah Irdina

Dear baby Hannah,
I hope you grow up faster, be a good daughter to mummy, daddy. Perhaps later, you'll be a nice sister for your brothers, sisters. Through your face, seems that you already 3 months baby not in 10days baby. You're so cute and adorable baby. I can't wait to meet you this weekend. InsyaALLAH.

Congrats Ya & Fizal for your new born baby girl. Perfecctooo product! Hihihi.

Saturday, January 8, 2011

~ Train - Hey, Soul Sister ~



Heyyy heyyy! heeeey heeeeey heeeyyyy!!

Sunday, January 2, 2011

~ 2011 ~

Assalamualaikum All,

We're in two thousand eleven already! Alhamdulillah, we're still breathing until now, until me typing this entry, until you guys, my friends reading this entry. My 2011 countdown pretty unplanned. Hahaha. We're decided to having our dinner at Damiral's Perda. Nice western dishes and I'd order steak which is I can't recall the name anymore. It just nice with me, no black paper sauce. I'm so starving because didn't take my lunch because so many things to finish since it will be long weekend. YEAYYY!

Oh ya, three of us - Hanis, Mas and ME!

After that, we're watching The Tourist starring by Angline Jolie and Jonny Depp. Location in Paris, France. Oh youeww! Venice Three of us, really enjoyable but Hanis feeling not well and in the middle of the scene she'd sleeping a while. But for me this movie makes me wondering where/who is Alexander Pierce!! Cehh! He is Frank a Math teacher. The scenes also suspencse and funny! Part Jonny run on the roof top while 2 gangster chasing him. Haha. And finally dia jatuh atas police. I love Angelina Jolie but in this film her makeup looks her a bit old but yet sexy!

Oklah peeps! planning to JJ today with my housemate for our simple shopping. Everything in the list already! Have a nice you people!

Assalamualaikum..