Nuffnang

Friday, March 4, 2011

~ Alhamdulillah discharge ~

Assalamualaikum,

Alhamdulillah aku dah discharge petang kelmarin. Around 2.30pm Doc Anwar came over to me and asking bout my condition. My condition: No fever since 2days, batuk sikit and no flu. Alhamdulillah. Doc orders to drip antibiotic and med for paru-paru and 2 and half bottle of water (is it DI water?). Sungguh sakit masa drip and I always keep on asking nurse to do it slowly. There's a new hire nurse and experience nurse. It's ok for me. So that they can learn and expose how to handle patients.

My experience being admitted in wad. So far ok ja aku rasa. No creepy creepy since sebelah wad aku wad kanak-kanak. And my wad-mates pun orang tua-tua. 2 Indians and another makcik Melayu. 2nights over. Every 4hrs nurse will came over suruh makan ubat and to inhale ubat guna inhaler. I'm not sure apa med people called it tapi aku buat tue untuk bagi saluran pernafasan aku lancar. Morning and petang around 3pm ada physiotherapy session which is they will tepuk-tepuk my belakang untuk bagi kahak cair. The problem now is, kali nie aku batuk kurang kahak and sungguh sedap badan masa kena tepuk-tepuk and they really friendly. Sampai aku hampir ketiduran.

Lastday dalam wad, sungguh seronok once doc inform aku boleh keluar wad and cepat-cepat aku kemas barang yang tak banyak mana pun. Luckily I do bring my laptop, thus can online on-the-bed. Hihihi. Settle those bill with billing people and they charged for RM2455.00. Company insurance Great Eastern paid it. Now still waiting the result for TIBI since aku duk batuk-batuk and -ve for H1N1 test. My lung ada sikit liquid and doc provide 1months medicine and as per doc it's recovering now and alhamdulillah aku datang cepat. Alhamdulillah.

Doc advice:
1. Avoid go to crowded area.
2. Mandi air suam.
3. Finish the medicine.
4. Datang follow-up next week.

Doakan aku cepat sihat ya. Take a good care to all of you.
Assalamualaikum..

3 comments:

.:Mrs Hafiz:. said...

sila pasang water heather dekat bilik ayaq hang sekarang!

Anonymous said...

ya betul!! sila pasang water heater to mandi ye.. if not, u can juz use BOILING HOT WATER, i repeat BOILING okeh, klau bleh yg MENGGELEGAK lg bagus.. its gud for ur skin n cnfrm masuk spital blk, hehe..

Yani said...

Mung Aimi: Tue la. Mahai x nak pasang eh?

Mummy Anon: Kuang asam nak boiling hot water. mau badan aku pedih2.