Nuffnang

Wednesday, March 30, 2011

~ BONGEK ~

Hello!

Aku dah la hangin pagi nie, then aku nak terkucil pulaaa. Masuk toilet. Busuk! Sapa berak hah?? Aku nie yang tak berkenan toilet jenis atas open tue. Tak pasai-pasai aku pun terbau haruman taik hampa. **Chehh. macam la aku tak penah berak taik busuk kan. Then sama ja orang pun bau haruman taik aku**. Tapi tak penah la sebusuk tue weii. Aku lak memandai estimate taik busuk aku tue.** Hohoho. Weii. "Hang makan apa mlm tadi?" banyak ka hang makan malam,breaffast tadi? sedap kaa wei?"
Siap ada lubang lagi.
Haaaaaaa ini siap ada bumbung.
Lebeh kurang gini la toilet kat office aku.

Shit hang betoi la busuk. Jenuh aku tutup hidung masa aku pee tadi. Hohoh. Sesak napas aku wei tahan. Tolong la. Makan la avocado ka, serap la sikit bau tue. **Macam la aku makan avocado**. Tapi, Munchy makan...memang tak bebau taik dia.

Sorry all, this entry is all about taik! Shit!

Psssttt: Aku bukan ANTI mereka berak busuk, tapi aku tak tahan bau ITU!

Photo credit to: temp13rec. [Flickr]
Photo credit to: jani.na [Flickr]
Photo credit: jungmoon [Flickr]

2 comments:

Anonymous said...

huhu...

kat mana cik Bnga orkid berak time tu

Yani said...

Hehe..kat tempat yang sama..