Nuffnang

Tuesday, March 15, 2011

~ Mulalah bekerja ~

Assalamualaikum,

Hohoho. 14Mac kena lah datang ke office untuk kerja. Malas juga tapi tak la semalas sangat since dah lama aku rest kat rumah. Alhamdulillah getting better and aku rasa aku kena add-on some supplement la such as Ion and omega-3 as well. Aku nak try cari yang Safwa Sihat lagi Suci la. Kehalalan tidak aku ragui lagi. Blackmores mahal sikit la. Huhuhu.

Pepagi Isnin datang office, jenuh juga aku nak baca email. Related to work dalam 55& the rest in chain-mails geng-geng kat office. Huhuhu. 2weeks left office there's so many thing happen and thanks to my housemate to update it. Seronok kami duk bercerita itu-ini. Tidak dilupakan Indian guy yang masuk dalam ramcangan ASTANA bersama Kak Nita kita on 13Mac2011. Kami siap cari sapakah dia? And sama-sama duk pikir gena dengan business gitu leh beli Ferrari, Mercedes bagai. Memang kuat this guy keja tanpa pinjam duit dari sesapa. Betoi ka?? Huhuhu. Mungkin tokwan dia tinggalkan ber-ekar2 tanah, puluhan ribu ekor lembu dan sebagainya. Huhuhu.

My boss said that my colleagues miss me so much! Yes boss! I know it there's a lot req under my technology and thankful to my team for backup me during my absent for 9working days. Huhuhu. Few thing nak kena follow up yang buat aku rasa boring. To get the feedback from module memang buat aku nak muntah.

ermm. Pening sat!

Nite.

No comments: