Nuffnang

Friday, June 10, 2011

~ Ada peningkatan ~

Assalamualaikum...

Hello Bella, Bello,

Tengah bermimpikah anda semua? Iya. Aku still duk menjadi burung hantu namum aku tidak keseorangan together0gether bersama housemate untuk menyiapkan tugas yang telah di amanahkan kepada kami. Alhamdulillah hari ini kami bermula dengan dua kemudian menjadi 3 sejenak. Hasil yang kami dapat pada malam ini sungguh tinggi. Menyamai kuantiti yang terhasil pada malam tadi. Yeayy!!

Bila tengok banyak-banyak, memang nampak cantik untuk di hadiahkan pada jemputan. Memang berbaloi-baloi laa. Rasa seronok tengok ianya mekar indah di atas platform yang ala kadar kami sediakan. Di harap empunya diri pasti akan gembira dengan hasil yang kami usahakan ini. InsyaALLAH.

Gosh!! mata aku dah mengantuk dan kepala sudah rasa pusing-pusing. Sebenarnya kami bukak kedai around 11.30pm dan baru saja kami tutup kedai untuk malam ini selewat jam 2.30am. Besok pagi adakah mampu kami bangun dengan penuh semangat? Sememangnya tiap pagi bangun tidur adalah tidak semangat, rasa hanya ingin duduk di rumah saja sepanjang hari. Tapi during weekend hilang pula tabiat tidak sihat nie.

Ouchhh!! Terasa indahnya menanti hari gembira bukan? Dari kami, di doakan majlis empunya bunga akan berlangsung dengan mariah sekali, berlangsung dengan apa yang empunya bunga inginkan dan segalanya berlalu sepertimana empunya bungan inginkan. Kami pastinya akan reramai memeriahkan majlis empunya bunga. InsyaALLAH.. persiapan untuk diri memasing di mana telah tertempah busana meriah untuk majlis empunya bunga. YEAYY!! Can't wait for that big day..

Oklah! Rasa makin pusing-pusing. Ingin turun ke bawah untuk tengok ulangan Maharaja Lawak sebentar...Selamat malam semua...tidurlahh...

Assalamualaikum....tomorrow is Friday..yay!!!

No comments: