Nuffnang

Wednesday, June 15, 2011

~ Kasut omak den ~

Assalamualaikum..guten morgen!!

Aku doakan semuanya dalam sihat sejahtera ya. Bukan nak cerita pasal Cinderella dengan kasutnya, tapi kasut omak den. I suka benar dengan kasut omak den. Kasut omak den pastinya selembut softlan oh tidak! Kasut omak den memang selesa bila memakainya. Omak den very particular related to her shoes. She doesn't need all those mahal-mahal kasut tapi hanya cukup memadai dengan Crocodiles-shoe, Hush-Puppies and why not for Bata comfort and Marie Claire pun buleh. Kasut omak den lagi banyak dari kasut aku..sesungguhnya omak den pastinya akan mencari kasut baru kalau beliau untuk kemana-mana. Oh! Sungguh seronok membeli dan pastinya sungguh selesa di sarung di kaki kembang aku ini. Oh yueyy!! Akulah makhluk tuhan paling seksi inilah yang kaki rembat kasut omak den tapi tak banyak aku pinjam, dua saja. Pinjam tanpa pemulangan kembali sebab dah jatuh hati dengan kasut omak den itu.

Dulu aku suka beli Nose and Vincci but then aku dah tak beli sebab mahal **ececece.. dan aku tak suka bunyi tapaknya. Aku tak suka orang tahu bunyi kasut adalah bunyi aku.. Aku suka tima aku jalan diam-diam ja dengan kata lain i hate any noisy sound while I'm stepping. Hohoho. Dannn dann dan..aku akan setia pada satu kasut dalam satu masa tapi omak den lebeh dari 3 kasut beliau dalhttp://www.blogger.com/img/blank.gifam satu masa. Tiap kali ke kenduri, aku lah paling selekeh, pakai baju kurung with Crocs dan jalan dengan samsengnya di sebelah omak den. While omak den jalan dengan penuh lemak lembut sambil menyapa mereka yang mengenali beliau dan aku hanya membalas senyuman panas. Selalunya tak bawak payung, so panaihh benor!!

Kasut idaman aku? Ermmm! My dream shoe was designed by our local designer Datuk Jimmy Choo! Perhaps ada la kasut ini masa aku kahwen nanti..Aamin..Grant

Okaylah! Moh bekerja dengan niat penuh untuk mencari rezeki. Can't wait for this Friday and oh ya misi kami tiap malam bakal berakhir...Alhamdulillah..hope empunya bunga will puas hati dengan hasil ketekunan kami tiap malam berusaha untuk menyiapkannya. Success! Success!!!!!!

Happy working all...Assalamualaikum..

Photo credit to: Jimmy Choo website

No comments: