Nuffnang

Tuesday, September 20, 2011

~ This is my cubicle ~



Assalamualaikum semua,

Bohsan lak pagi nie. Pepagi dah jadi macam loser ja. Malas nak mai keja, bak kata housemate aku "kalau sampai tua macam nie, memang mau mebai tiap-tiap hari nak p keja". Betul, betul, betul!

Nie picture kemarin, saja aku snap since ada camera department kat tempat aku. Cubic aku sungguh semak sampai nak muntah tengok paper. Sungguh aku malas nak implement 5S kat cubic aku ini. Malas aku nak kesah. Malaaaaas! Tapi kalau tak buat 5S memang setinggi bangunan 4tingkat agaknya paper yang aku duk print. *ok tipu!

Begitu juga dengan wall arrangement kat cubic aku, malas aku nak kesah. Kalau nakjatuh, jatuh la. Kalau nak lekang, lekanglah. Malaaaaaas! Tempat aku nie ramai juga orang nak datang contohnya orang-orang penjawat jawatan seperti PI, PTE, UPS! Cukup tue saja la. So masa depa mai tempat aku, sure depa tengok..mak aiii! semaknya dia nie. Ada aku kesah? Malass weii....hari-hari nak kemas..it's so NOT me!

Bilahlah rasa rajin nak datang? Kalau aku boleh beli kat Sivaria, hari-hari aku terjah sebab nak beli rajin..Tak kisahlah kalau hari-hari kena jumpa Uncle Siva pun. Aku relaa yang penting aku rajin! Mungkin kena ada something interesting kot kat cubic aku nie, baru tiap pagi rasa gila excited nak dtg keja. Hohoho. Orr....ada someone prepare breakfast kat aku, so tiap hari pasati tertanya-tanya apa menu breakfast aku pagi nie. Nie duk budget diri ala-ala MD la nie. hohohoo...gena weiiii!!!

Ermm...oklah, tak kisahlah..just enjoy the show....



Happy working all...Assalamualaikum..

No comments: