Nuffnang

Friday, October 21, 2011

~ Rancangan macam ini yang kita nak! ~

Salam semua...

Hihihi..Masa lunch ini aku isi dengan surfing internet. Al macam biasa, aku bukak FB, baca paper and ini yang aku jumpa hari ini.

Fenomena Law Kana Bainana
Bagus rancangan nie, aku rasa aku penah tengok kat Youtube dulu. Ada sorang wanita arab tue sampai nangis bila di ajukan soalan kepadanya..



Rasanya kat Astro Oasis pun ada rancangan ala-ala gini, means nak berdakwah menyuruh kita semua berbuat baik. InsyaALLAH..

Wassalam..

No comments: