Nuffnang

Monday, October 17, 2011

~ Run for peace 2011, bukan run away from peace ~



Assalamualaikum,

Hi semua...amacam weekenderrrs? Aku punya seronok..tapi ini bukan nak story pasal weekenderss lepas tapi weekenderss 2weeks ago..which is me, Marhanis and Hairul Anuar. Depa dua nie dah macam walk-run's team sudah. Tapi seronok..At least aku ada isi weekend juga dengan harapan dapat menyihatkan badan, dan dapat beramal disamping itu.

Run for Peace 2011.
Organized by USM and we walked for 6km sepanjang USM. Jalan berbukit-bukit sikit yang mana sepatutnya kami berlari tapi Kiah penat, so jalan saja la. Hihihi..

While waiting our VIP's guest
Waiting lagi..
Marhanis with Anuar
With Anuar

Marhanis with both Peace Y!

Finally we reach finish line. Hoyeaay!
Happy face?

Seronok juga join, dapat keluarkan peluh and after that dapat pekena 2,3 menu kat mamak. Hahaha..dimana tahap keberkesanan untuk kesihatan yang unggul di sini kan. Hihihii...Apa-apa pun we're looking forward for Penang Marathon and next event is for Bukit Jambul Hikathon on 23Oct-2011. Huuuhh huuh!! Ahad ini sudahhh..

pssstt! Orange tue happening kan...

Photo credit to: for banner

No comments: