Nuffnang

Friday, January 13, 2012

~ Uchuk² ummi...baby Qisya ~

Assalamualaikum,

Today special sikit..this is 2nd Kodok's Jr after Adam Ar-Rayyan. Nama sebenarnya adalah Nur Awliya Qisya. Just call her Qisya ya untie-uncle. Sejibik macam mama nya...sejibikkk laa! Yuzi, Qisya tak leh ubah muka tiap 5minit ka? Sat ikut mama sat ikut papa? Hihihi..

Sebenarnya, dah lama plan nak lawat baby Qisya nie since mama dia deliver bulan Oktober-2011 tapi tak sempat untie penuh la jadual. Ada ja itu ini yang membuatkan tak leh tengok Qisya masa tue. Alhamdulillah end of 2011 dapat juga untie p tengok Qisya dengan housemate untie and untie zati. Cuma tue la untie zati tue datang lambat sangat, Qisya pun dah boring tunggu kan sayang..tak apalah..dapat juga mama Qisya, untie zati and untie yani leh buat mini gathering hari tue. Nak kumpulkan lagi 2 orang untie tue tak tahu bila. But I do have the plan this year maybe during untie zati's e-day? Opss!

Qisya nie suka nangis eh, jangan la duk nangis² sayang, kesian mama tue. Dah la mama kamu tue comel, haishh.... Kalau masa mama kamu suapkan susu, then kamu rasa tiba-tiba puting botol tue entah kemana dari mulut kami, sila nangis dengan kuat ya coz masa tue mama kamu tengah mimpi ke bulan agaknyaa...Penat bekerja Qisya..macam tue la jadinya.. :) I don't blame on her, I understand her so muchhh baby...

Qisya sayang, dah besar nanti, jadilah anak yang solehah ya, dengar cakap mama papa ya...hormat orang tua dan jadi anak yang berguna..Contohi adik-adik Qisya nanti. We all love you so much!

Ada masa lagi, untie lawat Qisya lagi ya. Oh ya..sure raya tahun nie Qisya boleh ke rumah TokCikMah kat Simpang Empat tue kan. Jangan lupa mintak duit raya kat TokCikMah ya. :).

Here is some of your picture....cepat besar ya sayang..

Hello! I'm Qisya. And you? See mama tak sempat nak tukar baju Qisya..seluar color purple, baju color putih.
I'm looking at my mama..Pls take me out from here...purrleasseee mama...

Ini sapa yang posing lebih nie untie yani? Untie zati yang posing sakan nie..
With untie Zati

Picture Qisya dengan untie Yani tak ada pula kan...ermm..tue la..ada dengan untie zati, but she just upload a fews saja sayang.. :) Neverminds I will ask her to uploads more.. ok?

See ya again, perhaps this Mac-12 ya..InsyaALLAH...

No comments: